E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2005 are un design inspirat din DTM si e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2005 are un design inspirat din DTM si e de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2005 are un design inspirat din DTM
  • E de cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 5.4 litri. Supraalimentat cu un compresor mecanic pentru o putere totala de 582 de cai.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani si disponibil - la vanzare, pana in 2010, ultimul CLK a fost oferit, de-a lungul timpului, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de Mercedes la dispozitia clientilor si-a facut loc, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta comercializata sub denumirea de CLK DTM AMG, respectivul autoturism celebrand succesul nemtilor in Campionatul German de Turisme - daca mai trebuia cumva precizat.

Mercedes CLK DTM AMG de vanzare

Mercedes CLK DTM AMG de vanzare

Vanduta sub forma unei editii speciale, asamblata in numai 100 de unitati, conform detaliilor de la momentul premierei mondiale, impresionanta versiune a coupe-ului de clasa medie din Stuttgart se remarca in special prin caroseria mai lata cu cateva zeci de milimetri - fata de reteta caracteristica aromei standard, insa nici spoilerele redesenate pentru un plus de agresivitate sau eleronul supradimensionat, din fibra de carbon, de la nivelul portbagajului nu vor trece complet neobservate. Din contra - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Meniul specific departamentului exterior se incheie cu jantele in sase spite duble si evacuarea cu design unic, in timp ce interiorul isi va intampina soferul si pasagerul de pe scaunul din dreapta - pentru inceput, cu o pereche de scaune de tip scoica si centuri de tip ham. Nu lipsesc din cabina - totodata, nici volanul sport, livrat alaturi de o parte inferioara aproape plata, elementele din piele, setul de componente din fibra de carbon sau, oarecum inutil de mentionat, aerul conditionat.

Sub capota, extremul Mercedes CLK DTM AMG propune o motorizare V8 de 5.4 litri si 582 de cai putere - supraalimentata cu ajutorul unui compresor mecanic. Acelasi vehicul mai are de anuntat - printre altele, si o cutie automata cu cinci rapoarte, un sistem de tractiune spate, un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.8 secunde, faruri cu tehnologie bi-xenon, plus un display central color, de unde si pretul de 604.500 de euro, potrivit anuntului de pe un site de specialitate de pe Batranul Continent.

Mercedes CLK DTM AMG de vanzare

Mercedes CLK DTM AMG de vanzare

Mercedes CLK DTM AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Mercedes CLK DTM AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2022