E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2006 are un motor supraalimentat de 4.4 litri si 500 CP si e de peste 4.3 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2006 are un motor supraalimentat de 4.4 litri si 500 CP si e de peste  4.3 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2006 are un motor supraalimentat de 4.4 litri si 500 CP
  • E de peste 4.3 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de 64.950 de euro, modelul cu pricina se mai poate lauda, printre altele, si cu jante pe 20 de inch. Plus afisaj pe parbriz si scaune actionate electric, cu functii de memorie.

Un exclusivist dealer auto din Boxtel isi intampina vizitatorii, in aceste ultime zile de iarna, alaturi de un produs extrem de rar si - totodata, special, respectiva companie neerlandeza fiind, mai precis, gazda unuia dintre cele numai 116 exemplare B6 E63 asamblate vreodata de artizanii Alpina. Avand la baza un BMW 650i Coupe de prima generatie, GT-ul in cauza se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de albastru, contrastata de diferite accente de culoare alba, cat si prin prelungirea subtila atasata spoilerului fata, prin eleronul posterior atent sculptat ori celebrele jante cu design multispita, pe 20 de inch.

Acompaniat de un pret de vanzare de "doar" 64.950 de euro, extravagantul vehicul in doua portiere pluseaza cu un interior imbracat in piele si decorat - mai mult sau mai putin surprinzator, cu insertii de lemn, meniul specific cabinei continuand cu o instalatie audio de top. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici scaunele actionate electric, cu functie de memorie, sistemul de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii ori vitezometrul gradat pana la 330 de kilometri pe ora, pe cand propulsia este asigurata de un V8 de 4.398 de centimetri cubi, insotit de un compresor mecanic pentru un total care rimeaza cu 500 de cai putere, daca mai era necesara cumva o astfel de mentiune.

Alpina B6 Coupe de vanzare

Alpina B6 Coupe de vanzare

Alpina B6 Coupe de vanzare

Alpina B6 Coupe de vanzare

Alpina B6 Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Alpina B6 Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2024