E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2007 are motor de 8.2 litri si e de peste 71 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2007 are motor de 8.2 litri si e de peste 71 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2007 are motor de 8.2 litri
  • E de peste 71 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte, cu jante forjate de la BBS - cu prindere centrala, intr-un singur prezon, cu diferite elemente exterioare realizate din fibra de carbon. Respectiv detalii interioare din piele de culoare rosie si neagra.

Un exclusivist dealer auto din regiunea Covington, Louisiana isi intampina vizitatorii - zilele acestea - alaturi de un Chevrolet extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba - mai exact - despre exemplarul cu numarul patru al seriei pe nume Corvette C6RS, lansata pe piata de compania americana Pratt & Miller Engineering, in numai sapte unitati, pentru a celebra versiunea de curse C6R.

Chevrolet Corvette C6RS de vanzare

Chevrolet Corvette C6RS de vanzare

Produsa in urma cu aproximativ 15 ani, sportiva cu o caroserie de culoare neagra si doar doua portiere se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin prelungirea frontala de la nivelul spoilerului fata, aripile laterale proeminente si, de asemenea, difuzorul posterior atent sculptat, multiple priviri urmand sa atraga insa si jantele prezente intr-o combinatie 18 / 19 inch, discurile de franare perforate, cu etriere rosii in dotare, evacuarea acompaniata de patru tobe de esapament. Ori, de ce nu, logo-urile 8.2L de pe capota, din apropierea parbrizului.

In interior - departe de privirile curiosilor - lista atractiilor principale debuteaza cu o tapiterie insotita de cusaturi contrastante, soferul si pasagerul din dreapta urmand a se bucura, odata ajunsi in cabina, si de scaune incalzite. De climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, de instalatie audio de inalta fidelitate, de la Bose, si - extrem de surprinzator - de afisaj pe parbriz.

Nota de plata a respectivului Chevrolet Corvette C6RS nu ramane, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu anuntul de vanzare dezvaluind - in schimb, ca viitorul cumparator va putea experimenta si un motor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate de 8.2 litri. Echipat cu o cutie manuala cu sase rapoarte, acesta livreaza rotilor undeva in jurul a 600 de cai putere si, la fel de important de adaugat, 813 Newton-Metri, printre performantele promise la momentul premierei mondiale regasindu-se si o viteza maxima de 325 de kilometri pe ora.

Chevrolet Corvette C6RS de vanzare

Chevrolet Corvette C6RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Chevrolet Corvette C6RS de vanzare
mai multe