E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2013 are un cuplu limitat la 1.150 Nm si e de 20 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2013 are un cuplu limitat la 1.150 Nm si e de 20 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2013 are un cuplu limitat la 1.150 Nm
  • E de 20 de ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o caroserie realizata din fibra de carbon. Plus nenumarate dotari de confort.

O companie specializata in vanzarea de masini de lux la mana a doua isi intampina clientii care aleg sa ii treaca pragul, zilele acestea, alaturi de un exemplar extrem de rar si, de asemenea, special. Este vorba - mai exact, despre unul dintre cele doar 25 de Mercedes-uri SL65 AMG transformate de specialistii Carlsson in C25.

Produsa in urma cu aproximativ noua ani, asa cum precizam si anterior, respectiva creatie se remarca numaidecat prin noua caroserie din fibra de carbon. Finisata, in cazul de fata, intr-o combinatie contrastanta de gri si portocaliu.

Carlsson C25 de vanzare

Carlsson C25 de vanzare

Carlsson C25 de vanzare

Seria ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, printre altele, cu un plafon fix, o pereche de stopuri redesenate de la zero, plus un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase - in timp ce meniul interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare maronie. Cu accente de portocaliu.

Aceeasi exclusivista creatie pe nume Carlsson C25, ce are la baza vechiul Mercedes SL65 AMG, se mai poate lauda si cu multiple detalii realizate sub forma de patrate. Cu scaune multifunctionale, climatizare automata s.a.m.d.

Daca vine vorba, in schimb, despre fisa cu caracteristici tehnice, dotarea respectivei masini culmineaza cu propulsorul instalat sub capota - un V12 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de sase litri, ce livreaza rotilor spate o putere maxima de circa 753 de cai. Si, mai important decat atat, un cuplu limitat la 1.150 Nm.

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - prin urmare, decat 3.7 secunde, pe cand viteza de top urca pana la 352 de kilometri pe ora. Dupa cate se mentiona la momentul lansarii oficiale.

Insotita de un rulaj de 8.867 de kilometri - conform anuntului publicat pe un site de specialitate, urmatoarea creatie din seria C25 de la Carlsson are o nota de plata de 209.000 de euro - fara taxe. Ca o comparatie, o astfel de masina costa, de noua, se pare, undeva in jurul a 510.510 euro, fara dotari si echipamente optionale.

Carlsson C25 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Carlsson C25 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2022