E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2014 are faruri cu laser si e de peste cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2014 are faruri cu laser si e de peste cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2014 are faruri cu laser
  • E de peste cinci ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o unitate aspirata cu zece cilindri in V si o capacitate de 5.2 litri produce undeva in jurul a 570 de cai putere.

Un exclusivist dealer auto din Marea Britanie isi intampina vizitatorii, zilele acestea, alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar, respectivul vanzator fiind - mai precis, gazda uneia dintre cele doar 99 de unitati R8 LMX oferite de compania Audi. Disponibil in schimbul unei sume de circa 98.000 de lire, exemplarul in cauza se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin nuanta superba de bleu a caroseriei, cat si prin farurile cu tehnologie laser, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie din piele de culoare neagra - cu nenumarate elemente realizate sub forma de carouri.

Audi R8 LMX de vanzare

Audi R8 LMX de vanzare

Insotita de un rulaj compus din numai patru cifre - de aproximativ 8.714 kilometri, impresionanta sportiva germana va mai pune la dispozitia potentialilor sai clienti si un pachet aerodinamic din fibra de carbon, seria vestilor bune continuand cu jante pe 19 inch, scaune sport, cu reglare partial electrica, plus functie de incalzire, volan multifunctional, sistem audio de inalta fidelitate, instalatie de climatizare automata, ecran central cu operare tactila, camera pentru marsarier, vitezometru gradat pana la pragul de 350 de kilometri pe ora, discuri de franare carbon-ceramice, cu etriere rosii, detalii din alcantara, cruise control s.a.m.d.

Acelasi Audi R8 LMX se mai poate lauda, inutil de mentionat, si cu un motor aspirat in zece cilindri, cu o capacitate de 5.2 litri - pe benzina, proiectat pentru livra rotilor de pe ambele punti o putere de 570 de cai. Acompaniat de o transmisie automata cu sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, propulsorul cu pricina isi propune sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de 3.4 secunde, in timp ce viteza de top se invarte, dupa cum anuntam si anterior, in urma cu mai bine de opt ani, la momentul premierei mondiala, in jurul valorii de 320 km/h.

Audi R8 LMX de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (350) Poze Audi R8 LMX de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2023