E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2015 are un propulsor de 6.208 cmc si e de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2015 are un propulsor de 6.208 cmc si e de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2015 are un propulsor de 6.208 cmc
  • E de 1.42 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv nenumarate componente - unele exterioare, altele interioare, realizate din fibra de carbon.

Un exclusivist dealer auto din regiunea Naples, Florida isi intampina cumparatorii - in aceste zile de toamna, alaturi de un Mercedes extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie oferind spre vanzare, spre bucuria colectionarilor cu dare de mana, unul dintre cele 350 de exemplare SLS AMG GT Final Edition produse in total. Asamblat in urma cu aproximativ sapte ani, respectivul vehicul se remarca, la nivelul exteriorului, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta mata de gri, insa nici prelungirea proeminenta a spoilerului fata ori eleronul posterior de dimensiuni generoase - realizate, similar capotei motorului si capacelor caracteristice oglinzilor laterale, din fibra de carbon, nu vor trece complet neobservate.

Mercedes SLS AMG GT Final Edition de vanzare

Mercedes SLS AMG GT Final Edition de vanzare

In cabina, de cealalta parte a celebrelor portiere cu deschidere verticala, urmatorul proprietar va putea experimenta si o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, impresionantul model scotand la iveala si multiple cusaturi contrastante - cu lista atractiilor interioare continuand cu diferite cusaturi contrastante, unele sub forma de carouri, cu accente, din nou, de fibra de carbon, cu scaune incalzite si actionate electric, cu un plafon imbracat in Alcantara, cu o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor de la Bang&Olufsen, cu un volan multifunctional cu trei spite si parte inferioara partial plata, climatizare cu reglare automata, ecran central color, buton pentru pornire, guri de ventilatie rotunde si nu numai.

Acelasi spectaculos Mercedes SLS AMG GT Final Edition pune la dispozitia viitorului sau posesor si o motorizare de vis - un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, plus o capacitate uriasa, de 6.208 centimetri cubi, sinonim cu un total de circa 583 de cai putere. Disponibil alaturi de o cutie in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, un arbore de transmisie - mai mult sau mai putin surprinzator, din fibra de carbon, si, printre altele, un diferential cu alunecare limitata, fabulosul agregat isi propune sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 3.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, nestingherit, incursiunea pana la pragul de 320 de kilometri pe ora.

Mercedes SLS AMG GT Final Edition de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Mercedes SLS AMG GT Final Edition de vanzare
mai multe