E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. BMW-ul construit anul trecut e de peste 3.3 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. BMW-ul construit anul trecut e de peste 3.3 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat
  • BMW-ul construit anul trecut e de peste 3.3 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Acelasi model se mai poate lauda - printre altele, si cu o nuanta mata la nivelul caroseriei, si cu o tapiterie din piele in trei culori. Plus diferite piese exterioare si interioare din fibra de carbon.

Unul dintre cele doar 150 de exemplare ale colectiei cunoscute publicului larg sub numele de BMW M4 Competition x KITH a pornit - de curand, in cautarea unui nou proprietar. Vandut in cadrul unei licitatii organizate on-line - pe platforma Cars & Bids, respectivul automobil nu a parcurs decat 57 de kilometri de la finalul lui 2021, cand a parasit linia de asamblare, si pana in prezent.

Insotit de un motor cu sase cilindri in linie, doua turbine si o capacitate de trei litri, aceasta vine cu 503 cai, plus 649 Newton-Metri pe ambele punti, astfel ca sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu dureaza - cu pedala de acceleratie blocata la podea, decat 3.4 secunde. Potrivit companiei producatoare.

BMW M4 Competition x KITH

BMW M4 Competition x KITH

Unul dintre cele mai exclusiviste si - totodata, spectaculoase coupe-uri ale planetei, respectivul BMW M4 Competition x KITH se bucura inclusiv de o caroserie finisata intr-o nuanta mata de argintiu si condimentata cu numeroase elemente din fibra de carbon. Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele supradimensionate din aliaj - de 19 inch pe puntea fata si 20 de inch pe puntea spate.

La interior - de cealalta parte a portierelor, pe langa alte detalii din fibra de carbon, meniul caracteristic acestei masini ofera si scaune, plus bancheta imbracate intr-o piele tricolora, volan sport cu functie de incalzire, afisaj pe parbriz, instrumente de bord digitale si configurabile, difuzoare Harman/Kardon. Etc.

Respectivul reprezentant al seriei BMW M4 Competition x KITH mai dispune - la fel de important de precizat precum ingredientele mentionate anterior, si in randurile de mai sus, si de discuri de franare carbon-ceramice, de suspensie adaptiva. Dar si de transmisie automata in opt rapoarte - cu convertizor de cuplu si padele pentru schimbarea vitezelor, diferential specific s.a.m.d.

Conform anuntului publicat pe platforma Cars & Bids, licitatia pentru vanzarea coupe-ului cu tractiune integrala se va incheia peste aproximativ doua zile. Cea mai generoasa oferta de pana acum se ridica la numai 100.000 de dolari - o suma cu aproape 20.000 de dolari comparativ cu pretul original.

BMW M4 Competition x KITH

BMW M4 Competition x KITH

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze BMW M4 Competition x KITH
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2022