E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze. Doar 300 de masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o decat in poze
  • Doar 300 de masini exista in toata lumea, iar una e de vanzare
  • Pretul de achitat e de aproximativ 301.600 euro
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare. Pentru o suma formata din nu mai putin de sase cifre.

Una dintre cele doar 300 de perle ale colectiei cunoscute in lume sub denumirea de Mercedes-Maybach S650 Cabriolet isi asteapta, zilele acestea, clientul dornic de lux, rafinament si, nu in ultimul rand, exclusivitate. Fabricata in cursul anului 2017, masina aflata in posesia germanilor de la Mechatronik nu a parcurs decat 65 de kilometri pana la momentul de fata, astfel ca este - evident - ca noua.

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Privita de la exterior spre interior, respectiva bijuterie impresioneaza in special prin caroseria de culoare neagra, acompaniata de numeroase elemente cromate, dar si un set de (patru) jante cu design unic. Seria vestilor bune continua cu acoperisul retractabil din material textil care, odata ajuns in portbagaj, ei bine... lasa la vedere o combinatie de piele neagra si bej.

Aceeasi superba creatie pe nume Mercedes-Maybach S650 Cabriolet mai ofera, de asemenea, si doua tipuri de cusaturi - pe de o parte, pe de alta parte realizate sub forma de carouri, plus ornamente de lemn inspirate din lumea ambarcatiunilor de lux. Pe langa materialele de calitate superioara, masina din 2017 mai dispune si de multiple dotari premium, inclusiv scaune cu incalzire la nivelul cefei.

Sub capota, in cazul in care o astfel de precizare chiar mai era necesara, propulsia este asigurata de o unitate cu 12 cilindri in V si doua turbine, asociata unei cutii automate cu sapte rapoarte. Livrarea celor 630 de cai putere (si 1.000 Nm) prezenti la datorie se face exclusiv catre rotile aflate pe puntea spate, astfel ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza peste patru secunde.

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mercedes-Maybach S650 Cabrio de vanzare
mai multe