E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sapte masini exista in toata lumea...

  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar sapte masini exista in lume, iar una a fost scoasa la licitatie
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la licitatie, pe internet. Cu numai 254 de kilometri la bord.

Una dintre cele doar sapte piese ale colectiei cunoscute sub denumirea de Saleen S7 LeMans Edition a fost scoasa, de curand, la licitatie, pe internet. Vanduta prin intermediul celebrei platforme on-line Bring a Trailer, impresionanta masina vine cu numai 254 de kilometri la bord, potrivit actualului proprietar.

Seria vestilor bune continua in compartimentul motor, acolo unde un propulsor cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de sapte litri livreaza rotilor aflate pe puntea spate undeva in jurul a 1.000 de cai. Plus 1.152 Nm, in cazul in care mai era nevoie de mentionat.

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

O cutie manuala cu sase rapoarte completeaza reteta specifica exclusivistei editii Saleen S7 LM, insa informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora raman un mare mister. Viteza de top, in schimb, ar depasi 240 de mile pe ora, conform mai multor surse neoficiale.

Aceeasi masina construita in 2007 si reconfigurata 11 ani mai tarziu se mai poate lauda, totodata, si cu un pachet aerodinamic extrem, cu jante din aliaj cu prindere centrala, anvelope Michelin Pilot Super Sport si interior din piele, plus Alcantara, printre multe altele.

Daca vine vorba despre nota de plata, cea mai generoasa suma oferita pana la momentul de fata pentru respectivul Saleen S7 LeMans Edition, scos la licitatie prin intermediul celebrei platforme on-line Bring a Trailer, sare de 500.000 de dolari. Vanzarea se va incheia la sfarsitul saptamanii viitoare, in noua zile.

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Saleen S7 LM de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (133) Poze Saleen S7 LM de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2020