E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar trei masini exista in toata lumea, iar una a fost scoasa la vanzare
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare, pe internet. Cu putin peste 250 de kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Una dintre cele numai trei unitati Challenger Hellcat Redeye fabricate de Dodge intr-o configuratie cu exteriorul finisat in nuanta Plum Crazy si interiorul imbracat in piele Demonic Red a fost scoasa la vanzare, pe internet, in SUA. Asamblata in cursul anului 2019, respectiva masina impresioneaza inclusiv prin rulajul mai mic de 260 de kilometri, potrivit anuntului de pe celebra platforma eBay.

Seria vestilor bune continua cu o motorizare supraalimentata de 6.2 litri, unitatea cu opt cilindri in V livrand rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 797 CP - multumita compresorului mecanic cu capacitatea de 2.7 litri. O cutie automata cu opt rapoarte completeaza fisa tehnica prezenta in cazul de fata.

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta ale creatiei comercializate sub denumirea de Dodge Challenger Hellcat Redeye, ei bine... acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Sfertul de mila este parcurs intr-un timp de aproximativ 10.8 secunde, pe cand valoarea din dreptul vitezei de top se ridica la 326 de kilometri, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Oferita la vanzare in schimbul a 83.797 de dolari, masina din cazul de fata mai dispune si de scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii. Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 inch sau display-ul tactil cu diagonala de 8.4 inch.

Dodge Challenger Hellcat Redeye de vanzare

Dodge Challenger Hellcat Redeye de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dodge Challenger Hellcat Redeye de vanzare
mai multe