E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in pozeDoar trei masini exista in toata lumea, iar una va fi scoasa la licitatie chiar luna viitoare
Distribuie pe Facebook

... iar una va fi scoasa la licitatie chiar luna viitoare, cu ocazia unui eveniment special organizat in perioada 27 - 29 august.

Una dintre cele numai trei unitati Saleen S7 finisate in nuanta exterioara Beryllium va fi scoasa peste aproximativ o luna la licitatie, in cadrul unui eveniment special organizat de specialistii Mecum in orasul Kissimmee din Florida, Statele Unite ale Americii. Fabricata in cursul anului 2004, impresionanta masina se lauda cu o lunga lista de imbunatatiri tehnice, celebrul propulsor cu opt cilindri in V si capacitatea de sapte litri livrand acum rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 1.212 CP.

Saleen S7 de vanzare

Din pacate, anuntul de vanzare nu lamureste si "problema" performantelor, insa este de asteptat ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora...

... ei bine, sa dureze mai putin de 2.7 secunde, in conditiile in care varianta de serie Saleen S7 Twin Turbo este capabila de o asemenea realizare, cu toate ca motorul V8 de 427 de centimetri cubi nu ofera "decat" 750 de cai putere. Un alt mare mister il reprezinta valoarea din dreptul vitezei de top, dar un numar mai mare de 400 de km/h nu ar trebui sa surprinda pe nimeni judecand dupa cei 1.212 CP prezenti in cazul de fata la datorie, aparuti in peisaj in urma schimbarii anumitor componente.

Pentru persoanele ce asteptau sa auda cate ceva si despre pretul de vanzare, specialistii casei de licitatii Mecum nu au publicat niciun astfel de detaliu.

Saleen S7 de vanzare

Saleen S7 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Saleen S7 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2020