E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar zece masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar zece masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar zece masini exista in toata lumea
  • Una a fost scoasa de curand la vanzare
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare. Pretul: undeva in jurul a 2.99 milioane de euro.

Una dintre cele doar zece piese ale colectiei cunoscute, unora mai mult, altora mai putin, sub denumirea de Ferrari J50 a fost scoasa, de curand, la vanzare. Fabricata in cursul anului 2019, respectiva masina vine la pachet alaturi de nota de plata pe masura exclusivitatii sale, echivalenta cu 2.99 milioane de euro.

Lansata pe piata pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a diviziei din Japonia, impresionanta creatie are la baza decapotabila 488, astfel ca sub capota se afla in continuare un V8.

Daca puterea maxima a masinii donoare nu depaseste 670 de cai, exclusivistul J50 a pregatit clientilor un total de 690 CP. Atat acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si viteza de top nu sunt decat un mister, oficialii Ferrari limitandu-se la a confirma si prezenta unei transmisii automate cu sapte rapoarte.

Totodata, despre respectiva creatie se mai stie si ca a renuntat la vechiul plafon cu operare automata in favoarea unuia manual, de tip targa, conform unor informatii si detalii anterioare.

Reteta caracteristica acestui Ferrari J50 scos, de curand, la vanzare continua cu un exterior de culoare neagra, asemeni interiorului din piele. Ambele departamente vin la pachet alaturi de nenumarate ornamente realizate din fibra de carbon si, in plus, unele accente contrastante de alb sau gri, galben sau gri.

Ferrari J50 vanzare

Ferrari J50 vanzare

Ferrari J50 vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ferrari J50 vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2021