E cel mai potent Corvette din toate timpurile. Are 750 CP sub capota si face suta in mai putin de trei secunde

E cel mai potent Corvette din toate timpurile. Are 750 CP sub capota si face suta in mai putin de trei secunde
  • Primele imagini ale noului Corvette Z06 au ajuns pe internet
  • Automobilul american promite un motor V8 de 6.2 litri si 750 CP
  • Lansarea oficiala va avea loc la data de 12 a lunii noiembrie
Distribuie pe Facebook

Primele imagini si detalii ale noului Corvette ZR1 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva zile inaintea marii lansari oficiale - programata pentru data de 12 noiembrie.

650 CP si 0 - 96 km/h in aproximativ trei secunde. Nu sunt niste cifre si numere alese la intamplare, ci valorile maxime inscrise in fisa tehnica a celui potent Chevrolet Corvette al momentului, modelului Z06 (foto principala).

Situatia se va schimba insa la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand compania americana va lansa pe piata versiunea ZR1. Potrivit mai multor informatii ajunse pe internet, noul automobil de inalta performanta de peste Ocean va gazdui sub capota undeva in jurul a 750 CP.

Propulsia va fi asigurata in continuare de o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, cu mai multe modificari in dreptul compresorului mecanic. Neschimbata ramane si oferta la nivel de transmisie.

Asemeni modelului Z06, noul Chevrolet Corvette ZR1 promite sa puna la dispozitia viitorilor sai clienti atat o manuala cu sapte rapoarte, cat si o automata cu opt trepte de viteza. Fisa tehnica va fi completata, deloc surprinzator, de un sistem de tractiune spate.

Cu o greutate care depaseste 1.650 de kilograme, mult anticipatul automobil de inalta performanta al companiei americane anunta o acceleratie de la 0 la 96 km/h in mai putin de trei secunde. Viteza maxima va depasi 335 km/h.

Totodata, primele detalii cu privire la modelul de peste Ocean indica un timp mai mic de 11 secunde pentru parcurgerea sfertului. In schimb, daca vine vorba despre situatia de pe circuit, un tur la Virginia International Raceway va dura cu 2.5 secunde mai putin decat in cazul unui Z06.

Din punct de vedere estetic, singurele imagini ale noului Chevrolet Corvette ZR1 indica aparitia in peisaj a unor elemente aerodinamice "sanatoase". Nu par sa lipseasca din meniu, de altfel, nici imbunatatirile interioare.

Chevrolet Corvette ZR1 - Primele poze

Chevrolet Corvette ZR1 - Primele poze

Chevrolet Corvette ZR1 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017