E cel mai urat Ferrari construit vreodata, insa tot costa o avere. Cu cat se vinde acest 412 Ventorosso

E cel mai urat Ferrari construit vreodata, insa tot costa o avere. Cu cat se vinde acest 412 Ventorosso
  • Singurul 412 Ventorosso din lume e de vanzare in Italia
  • Exemplarul cu pricina a parcurs doar 30.000 de kilometri
  • Nota de plata se invarte in jurul sumei de 120.000 euro
Distribuie pe Facebook

456, Mondial sau 308 GT4? Uita de ele! Nu acestea sunt cele mai urate automobile care poarta cu mandrie logo-ul italienilor de la Ferrari.

Daca ar fi sa facem un top al celor mai neinspirate masini care au iesit de pe portile fabricii din Maranello, prima pozitie ar fi ocupata - la mare distanta de celelalte doua trepte ale podiumului, de catre modelul 412.

Nu doar cei de la Ferrari au dat insa cu bata-n balta, designerii Carrozzeria Pavesi reusind performanta de a veni cu o caroserie si mai urata decat cea propusa de conationalii lor italieni.

Slava Domnului ca productia versiunii Ventorosso a fost limitata la un singur exemplar, astfel multi dintre locuitorii in care ar fi ajuns aceste automobile sa circule ar fi riscat sa-si piarda complet vederea.

Ferrari 412 Pavesi VentorossoFerrari 412 Pavesi Ventorosso

In cazul in care nu ai totusi nici cea mai mica problema cu modul in care arata acest unic Ferrari 412 Pavesi Ventorosso, atunci afla ca masina cu pricina este de vanzare in Italia.

Gazduieste sub capota o motorizare aspirata cu 12 cilindri in V, de cinci litri si aproximativ 340 de cai putere, iar numarul kilometrilor parcursi in ultimii 27 de ani, din 1989 si pana in prezent, se ridica la 30.000.

Fotografiile interioare ne aduc la cunostinta ca propulsorul anterior mentionat lucreaza alaturi de o transmisie manuala, dar si ca cele patru scaune imbracate in piele inca arata bine.

Ferrari 412 Pavesi Ventorosso

Asadar, ce-ar mai fi oare de spus despre acest Ferrari 412 Pavesi Ventorosso? Pai, in cazul in care nu ai observat inca, se poate lauda cu prezenta unui acoperis retractabil. Manual, ce-i drept, insa tot este mai bune decat unui fix, corect?

Urmeaza apoi informatiile legate de pret, care nu sunt nici pe departe cele mai imbucuratoare. Ba dimpotriva: cine si de ce ar plati 120.000 de euro pentru o masina urata?

Desigur, avem de-a face cu un unicat Ferrari, iar astfel de exemplare pot ajunge cu mare usurinta sa depaseasca suma anterior mentionata chiar si de zece ori, insa aceasta situatie nu justifica deloc pretul in cauza.

Ferrari 412 Pavesi VentorossoFerrari 412 Pavesi Ventorosso

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ferrari 412 Pavesi Ventorosso
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2016