E un Lamborghini sau un BMW? M2-ul asta se lauda cu o caroserie... verde

E un Lamborghini sau un BMW? M2-ul asta se lauda cu o caroserie... verde
  • Un dealer BMW din Olanda are la vanzare un M2 verde mat
  • Nota de plata se ridica la suma de 98.461 de euro
  • Exemplarul in cauza se lauda inclusiv cu pachetul M Driver
Distribuie pe Facebook

Nu stim daca cel care a venit cu ideea caroseriei verzi viseaza in taina la un Lamborghini, insa putem spune in schimb ca acest BMW M2 Coupe e de vanzare in Olanda pentru suma de 98.461 euro.

In timp ce majoritatea posesorilor de BMW M2 Coupe au preferat sa-si traga un exemplar de culoare albastra, cel ajuns pe mainile dealer-ului Zwartepoorte din Roosendaal se lauda cu o caroserie de culoare... verde.

Partea buna este ca nu avem de-a face chiar cu o vopsea cu finisare mata, ci doar cu o folie exterioara care poate fi inlaturata in orice moment. Fie pentru a se ajunge la negrul original, fie pentru o noua experienta coloristica.

BMW M2 verde matBMW M2 verde mat

Un alt detaliu care diferentiaza acest BMW M2 Coupe de majoritatea exemplarelor prezente pe strazi il reprezinta optiunea M Driver's Package, care se traduce printr-o viteza maxima limitata la 270 de kilometri pe ora - in loc de 250 km/h.

Tot la capitolul dotari notabile putem trece, de asemenea, si transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, detaliu care contribuie decisiv la realizarea acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora in numai 4.3 secunde.

Inainte de a reveni din nou la partea estetica, tinem sa reamintim ca proaspat lansatul BMW M2 Coupe este pus in miscare de o unitate turbo de trei litri, ce dezvolta aproximativ 370 de cai putere si pana la 500 de Newton-Metri.

BMW M2 verde matBMW M2 verde mat

Revenind acum la partea estetica, dupa cum promiteam si anterior, despre acest exemplar mai trebuie spus si ca are parte de un set de etriere de culoare albastra, respectiv un interior decorat cu piele neagra si cusaturi albastre.

La inaltime se ridica si lista cu echipamente disponibile, viitorul client urmand a se alege - printre altele, si cu sistem de navigatie, scaune reglabile electric, climatizare automata, camera pentru marsariei, trapa si audio Harman-Kardon.

Dupa cum precizam si anterior, pretul de vanzare al acestui BMW M2 Coupe se ridica la suma de 98.461 euro, fiind astfel cu aproximativ 18.500 de euro mai scump decat costul unui exemplar fara niciun fel de optiune.

BMW M2 verde matBMW M2 verde mat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze BMW M2 verde mat
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2016