Editie limitata pentru bogatii lumii. Bugatti Chiron primeste doua versiuni speciale Noire

Editie limitata pentru bogatii lumii. Bugatti Chiron primeste doua versiuni speciale Noire
  • Productie limitata la 20 de exemplare
  • Inspirate de La Voiture Noire
  • Costa cel putin 3 milioane de euro
Distribuie pe Facebook

Bugatti anunta doua versiuni speciale pentru Chiron. Botezate Noire Sportive si Noire Elegance, acestea vor fi replicate in doar 20 de exemplare iar pretul de pornire va fi de 3 milioane de euro.

Asa cum bine stii, Bugatti La Voiture Noire este un exemplar unicat. Constructorul din Molsheim vrea acum sa le dea ocazia acelor clienti, care au de cheltuit cel putin 3 milioane de euro, sa detina o masina inspirata din cel mai scump automobil nou din istorie.

Mai exact, Bugatti Chiron urmeaza sa primeasca doua versiuni speciale, botezate Noire Sportive si Noire Elegance. Francezii anunta ca vor fi construite 20 de exemplare in total si ca primele livrari sunt programate pentru al doile trimestru al anului viitor.

Bugatti Chiron Noire Sportive si Noire Elegance

Asa cum ii spune si numele, Chiron Noire Elegance pune accentul pe rafinament cu mai multe elemente de caroserie din fibra de carbon, grila frontala restilizata, logo-ul Bugatti confectionat din argint, jante cu design nou si etriere negre.

Pentru interior, constructorul din Hexagon a pregatit piele neagra dar si inscriptia Noire in diferite zone ale habitaclului.

Bugatti Chiron Noire Sportive si Noire Elegance

Cat despre Chiron Noire Sportive, acesta propune elemente de caroserie vopsite in negru mat, butoane si ceasuri negre si, la fel ca si cealalta versiune, inscriptia Noire pe consola centrala, tetiere si pe pragurile laterale.

De mentionat ca cei care au platit avansul pentru un Bugatti Chiron Sport pot comanda finisajele exterioare si interioare, optionale, Noire pentru suma de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe