Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat

Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, din primavara anului 2023, respectivul model va fi oferit atat intr-o versiune cu transmisie manuala, cat si intr-o varianta cu doua pedale.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, noul BMW M2 Coupe a renuntat - in cursul zilei de miercuri, la toate secretele sale de ordin estetic si mecanic. Ultimul M insotit de un motor neelectrificat, mult anticipatul autoturism de clasa compacta si inalta performanta dispune de o varianta cu 460 de cai putere a celebrului benzinar I6 TwinPower Turbo de pe actuala generatie de M3 / M4.

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS3 ori Mercedes-AMG A 45 S, acelasi vehicul cu doua portiere al constructorului din Munchen se mai poate lauda, in echiparea standard, si cu o transmisie automata in opt rapoarte, pe cand lista cu dotari optionale cuprinde inclusiv o versiune cu trei pedale, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Disponibil doar intr-o configuratie RWD, noul BMW M2 Coupe promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 4.1 sau 4.3 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top limitata la 285 de kilometri pe ora. Cu mentiunea ca viitorii cumparatori vor trebui sa bifeze si pachetul M Driver.

Ultimul M cu motor neelectrificat, concurentul duoului Audi RS3 / Mercedes-AMG A 45 S beneficiaza, afirma conducerea companiei bavareze, si de suspensie adaptiva, acompaniata de amortizoare controlate electronic, discuri de franare masive, jante in combinatia 19 / 20 de inch, diferential activ pentru puntea spate, spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente, scaune fata sport, un display curbat etc.

BMW M2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (222) Poze BMW M2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2022