Este sfarsitul unei ere. Compania producatoare anunta ca modelul cu motor V10 aspirat este sold out

Este sfarsitul unei ere. Compania producatoare anunta ca modelul cu motor V10 aspirat este sold out
  • Este sfarsitul unei ere
  • Compania producatoare anunta ca modelul cu motor V10 aspirat este sold out
Distribuie pe Facebook

Inlocuitorul respectivului vehicul ar putea gazdui sub capota o unitate V8 twin-turbo - electrificata cu ajutorul tehnologiei PHEV.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua ani si trecut, in 2019, printr-un facelift major, impresionantul Lamborghini Huracan este istorie, oficialii celebrei companii cu sediul in Sant'Agata Bolognese anuntand recent, pe parcursul acestor zile, ca a vandut intreaga productie a exoticului autovehicul cu un propulsor V10 de 5.2 litri, aspirat natural, sub capota. Din pacate, oficialii legendarei marci italiene nu au oferit niciun fel de informatie cu privire la succesorul sportivei in cauza, ultimele detalii neoficiale vorbind despre o masina animata de un sistem plug-in hybrid.

Lamborghini Huracan EVO

Lamborghini Huracan EVO

Mai exact, reteta cu pricina va mixa - in teorie, un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri cu o unitate electrica pentru un total de peste 640 de cai putere, livrat rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii automate in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratie la podea, intr-un interval mai mic de 3.0 secunde, spre deliciul consumatorilor de performante extreme.

Asteptat sa debuteze in urmatoarea perioada de timp, pana la finalul anului 2024, inlocuitorul spectaculosului Lamborghini Huracan ar putea plusa, in plan tehnic, cu o viteza de top de peste 330 de kilometri, pe cand reteta specifica departamentului exterior ar trebui sa cuprinda inclusiv diferite elemente angulare. De cealalta parte a portierelor, in cabina, viitorul produs al companiei cu cartierul general in comuna italiana Sant'Agata Bolognese este asteptat sa adopte trei display-uri diferite: unul pentru ceasurile de bord, unul pentru sistemul multimedia, unul pentru pasager.

Lamborghini Huracan EVO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Huracan EVO
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2023