Este sfarsitul unei ere. Lamborghini prezinta oficial ultima sa masina cu motor V12 aspirat. Cum arata in realitate

Este sfarsitul unei ere. Lamborghini prezinta oficial ultima sa masina cu motor V12 aspirat. Cum arata in realitate
  • Este sfarsitul unei ere
  • Lamborghini prezinta oficial ultima sa masina cu motor V12 aspirat
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Productia totala nu va depasi, conform primelor informatii si detalii oficiale, 600 de unitati.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile, ultima editie speciala a celebrului Lamborghini Aventador stie - cu siguranta, cum sa atraga toata atentia asupra sa. Privita de la exterior la interior, respectiva masina se remarca printr-o parte frontala agresiv stilizata, acompaniata de o prelungire proeminenta la nivelul spoilerului.

De o prelugire proeminenta se bucura, de asemenea, si pragurile laterale, pe cand partea din spate a caroseriei beneficiaza atat de un difuzor masiv de aer, cat si de o evacuare montata central.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o tapiterie dintr-o combinatie de piele si alcantara. Plus diferite cusaturi si unele accente contrastante, ornamente realizate din fibra de carbon si insertii sub forma de Y - asa cum precizam si anterior, acum aproape o saptamana, la inceputul lunii iulie.

Sub capota, versiunea Aventador LP780-4 Ultimae gazduieste ultimul V12 aspirat din istoria Lamborghini, motorul de 6.5 litri lucrand alaturi de o cutie automata in sapte trepte de viteza.

Oferita in doar 600 de unitati - 350 cu plafon fix si 250 cu plafon detasabil, masina respectiva vine cu 780 de cai si 720 de Newton-Metri pe ambele punti. Prin urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.8 secunde, in timp ce viteza de top urca pana la 355 de kilometri pe ora, daca mai trebuia precizat inca o data.

Distribuie pe Facebook
mai multe