Este sfarsitul unei ere. Mercedes opreste productia legendarului CLS dupa aproape 20 de ani

Este sfarsitul unei ere. Mercedes opreste productia legendarului CLS dupa aproape 20 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Mercedes opreste productia legendarului CLS dupa aproape 20 de ani
Distribuie pe Facebook

Ultimul exemplar va parasi linia de asamblare la data de 31 august 2023, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 19 ani - in cadrul editiei din martie 2004 a celebrului Salon Auto International de la Geneva, produsul care a dat nastere nonconformistului segment destinat coupe-urilor cu patru portiere este pe cale sa devina istorie. Doar 12 saptamani ne mai despart, mai exact, de data la care nemtii de la Mercedes vor opri definitiv productia legendarului CLS - ultimul exemplar fiind programat sa paraseasca linia de asamblare in ultima zi a lunii lui august.

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Din fericire pentru consumatorii genului mentionat anterior, compania cu sediul in Stuttgart a lansat de curand - in ianuarie 2023, o versiune imbunatatita a actualului CLA, germanii oferind in continuare, exclusiv pentru cumparatorii cu dare de mana, judecand dupa pretul de vanzare cuprins intre 112.250 si 212.470 de euro, inclusiv un AMG GT 4-Door Coupe cu pana la 843 de cai putere sub capota.

Conform unor surse familiare cu planurile de viitor ale companiei, Mercedes are de gand sa renunte, in perioada urmatoare, si la alte automobile, primele autoturisme care vor disparea din peisaj fiind - mai mult ori mai putin surprinzator, versiunile cu numai doua portiere ale modelelor C-Class, respectiv E-Class. De o soarta similara ar putea avea si varianta CLA Shooting Brake, unele voci sugerand ca nici break-urile traditionale sau SUV-urile cu alura de Coupe nu sunt in siguranta.

Noul Mercedes CLS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Noul Mercedes CLS - Galerie Foto
mai multe