Este sfarsitul unei ere. Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 20 de ani

Este sfarsitul unei ere. Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 20 de ani
  • Este sfarsitul unei ere
  • Renault opreste productia acestei masini dupa aproape 20 de ani
Distribuie pe Facebook

Disponibil intr-o editie limitata la doar 1.976 de unitati, noul Megane RS Ultime concide - totodata, cu ultimul model comercializat de compania din Hexagon sub sigla Renault Sport.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul ultimului Megane RS construit vreodata, francezii de la Renault publicand in cursul zilei de vineri, cu numai cateva momente in urma, primele fotografii si informatii oficiale ale noului Megane RS Ultime. Avand la baza nivelul de echipare RS Trophy, respectivul automobil de inalta performanta se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata in nuanta Star Black, Pearl White, Sirius Yellow sau Orange Tonic.

Renault Megane RS Ultime

Renault Megane RS Ultime

Acelasi autoturism de clasa compacta se mai poate lauda, printre altele, si cu unele accente mate de negru, plus un set de jante din aliaj pe 19 inch - in spatele carora se ascund discurile cu etriere de culoare rosie.

Oferit intr-un numar limitat la 1.976 de exemplare, unde 1.976 reprezinta, mai mult ori mai putin surprinzator, anul infiintarii diviziei Renault Sport, proaspat anuntatul Megane RS Ultime pluseaza cu diferite insertii interioare de Alcantara, cumparatorii urmand sa descopere, odata ajunsi in cabina, si o pereche de scaune fata sculptate atent, cu suport lateral marit, marca Recaro. Din peisaj nu lipsesc insa, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei, nici dotarile premium, de lux.

Pus in miscare de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.8 litri, sinonim cu un total de 300 de cai putere, impresionantul vehicul rezolva - teoretic, ecuatia 0 -100 de kilometri pe ora in 5.7 secunde.

Renault Megane RS Ultime

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Renault Megane RS Ultime
mai multe