Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri ale planetei. Cu acceleratia noului Range Rover Sport SVR... la podea

Este unul dintre cele mai rapide SUV-uri ale planetei. Cu acceleratia noului Range Rover Sport SVR... la podea
  • Noul Range Rover Sport SVR ascunde sub capota un motor V8 cu 550 de cai putere
  • Super-SUV-ul britanic accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.7 secunde
  • Viteza maxima depaseste 250 de kilometri pe ora, dupa cum arata clipu de mai jos
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota un motor de 550 de cai putere si are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 100 de kilometri pe ora. Vestile bune nu se opresc insa aici.

Proiectat pentru a concura impotriva unor modele cu greutate - atat la propriu, cat si la figurat!, precum BMW X5 M, Mercedes ML63 AMG sau Porsche Cayenne Turbo, noul Range Rover Sport SVR se lauda inclusiv cu o viteza maxima de peste 250 de kilometri pe ora.

Si nu, nu este nevoie sa ne crezi pe cuvant. Avem chiar si un material video in care pedala de acceleratie a super-SUV-ului britanic, ce dezlantuie, reamintim, o unitate supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, este pusa serios la treaba.

Inainte insa de a ajunge la clipul cu pricina, un singur lucru tinem sa mai precizam cu privire la proaspat lansatul Range Rover Sport SVR - el este disponibil la vanzare pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 135.840 de euro.

Clientii super-SUV-ului britanic se vor mai alege si cu blocuri optice echipate cu tehnologia LED, cu tapiterie din piele perforata in doua culori, dar si cu scaune sport cu reglare electrica si functie de memorie / incalzire.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 August 2016