Evolutia unei capodopere: Maybach revine!

Iata ca zvonurile despre disparitia brandului Maybach s-au dovedit a fi exagerate, cel putin pentru moment, iar brandul ultra-premium din portofoliul Daimler revine in atentia lumii prin prezentarea unui facelift pentru modelele sale.
Distribuie pe Facebook

La ce ne asteptam de la acest facelift? Pentru versiunea 2011, modelele Maybach 57, 57S, 62 si 62S beneficiaza de o mana de modificari estetice, tehnice si noi echipamente la interior.

Evolutia unei capodopere: Maybach revine!

Pentru inceput, exteriorul a fost reimprospatat, iar limuzina germana se remarca acum printr-o grila frontala de dimensiuni generoase, capota redesenata, oglinzi laterale noi, jante cu design unic si, nu in ultimul rand, LED-uri plus stopuri revizuite. 

Evolutia unei capodopere: Maybach revine!

Sub capota, cei de la Daimler au optimizat motorul V12 pentru a reduce consumul de carburant si emisiile de carbon, in timp ce versiunile S se vor bucura acum de 630 cai putere (de la 612 CP). 

Evolutia unei capodopere: Maybach revine!

La interior, notam prezenta unui perete despartitor intre pasagerii spate si sofer, in timp ce scaunele spate specifice versiunii 62 vor putea fi acum comandate si pe modelul 57. De asemenea, Maybach 62 poate fi echipat si cu un plafon panoramic ce devine opac la apasarea unui buton, iar viitorii clienti pot opta si pentru un monitor de 19 inci, in locul celor individuale de 9.5 inci pe care pot fi vizualizate imaginile din exteriorul limuzinei.

Evolutia unei capodopere: Maybach revine!

In final, odorizantul prezent pe Zeppelin poate fi acum comandat pe intreaga gama, conexiunea wireless si cristalele Swarovski nelipsind din lista cu dotari.

Evolutia unei capodopere: Maybach revine!Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Evolutia unei capodopere: Maybach revine!
mai multe