Exista doar cateva in lume, iar una poate fi a ta. Masina in cinci usi are motor aspirat si cutie manuala

  • Unul dintre cele numai 891 de exemplare BMW M5 E34 Touring a fost scos de curand la vanzare in SUA
  • Automobilul cu motor aspirat in sase cilindri si cutie manuala cu cinci trepte are putin peste 223.000 de kilometri in bord
  • Meniul continua cu jante din aliaj pe 17 inch, scaune sport cu reglare manuala si tapiterie din piele
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard include tapiterie din piele, climatizare automata si scaune sport cu reglare manuala, potrivit anuntului de vanzare.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei decenii, chiar la sfarsitul anilor '80, cea de-a doua generatie a modelului BMW M5 (cunoscuta in interiorul companiei sub numele de cod E34) a fost disponibila la vanzare chiar si intr-o versiune Touring - o premiera absoluta pentru automobilul bavarez de inalta performanta.

Aceasta nu a reusit sa atinga insa niciodata succesul comercial al variantei cu patru portiere, productia luand sfarsit dupa doar 891 de break-uri asamblate.

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

Unul dintre (extrem de) putinele BMW-uri M5 Touring care au apucat sa vada lumina zilei se afla in prezent in cautarea unui nou proprietar, peste Ocean, exemplarul finisat in nuanta Mugello Red fiind livrat de nou in Luxemburg, revandut ulterior in Belgia, iar in cele din urma importat in Statele Unite.

Conform proprietarului actual, break-ul cu motor aspirat si cutie manuala a primit mai multe modificari pentru a respecta normele de poluare din SUA.

Respectivul BMW M5 Touring are insa nevoie si de alte piese inainte de a putea fi scos pe strazi: climatizarea automata nu functioneaza de niciun fel, printre componentele care necesita reparatii sau chiar o inlocuire totala numarandu-se inclusiv sistemul de franare, instalatia de alimentare ori ambreiajul.

Daca mai conteaza, echiparea break-ului fabricat in cursul lui 1993 cuprinde si tapiterie din piele, scaune sport cu reglare manuala, plus unitate Pioneer.

Scos la licitatie pe celebrul site Bring a Trailer, acest BMW M5 Touring - care a parcurs putin peste 223.000 de kilometri pana la momentul de fata, a fost ofertat pana acum in zece ocazii diferite, suma de batut in prezent (cu 10 ore si 40 de minute inainte de sfarsitul vanzarii) ridicandu-se la 19.000 de dolari.

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

BMW M5 E34 Touring scos la vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW M5 E34 Touring scos la vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2019