Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. In plus, motorul V8 dezvolta acum 700 de cai si aproape 1.000 Nm

Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. In plus, motorul V8 dezvolta acum 700 de cai si aproape 1.000 Nm
  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul
  • In plus, motorul V8 dezvolta acum 700 de cai si aproape 1.000 Nm
  • Seria vestilor bune culmineaza cu productia limitata la zece exemplare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu productia limitata la numai zece exemplare, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Un pick-up capabil sa concureze cu o limuzina de lux? Nu este niciun fel de gluma: fa cunostinta cu Aznom Palladium, o camioneta Ram 1500 transformata de italieni intr-un rival pentru Rolls-Royce.

Privita de la exterior spre interior, nonconformista creatie se remarca nu doar prin caroseria complet restilizata, cat si prin dimensiunile acesteia.

La randul lui, setul de jante cu diametrul de 22 de inch va atrage numeroase priviri. Nu vor trece insa neobservate, cel mai probabil, nici discurie de pana la 408 mm ascunse in spatele spitelor multiple.

Aznom Palladium

Aznom Palladium

Aznom Palladium

De cealalta parte a portierelor, pasagerii vor descoperi o tapiterie din piele fina, cu diferite detalii speciale, ornamente din lemn si accente de aluminiu.

Meniul caracteristic noului Aznom Palladium continua cu un display central de dimensiuni mai mult decat generoase, imprumutat direct de la Ram-ul 1500 aflat la baza. Alaturi de alte mici elemente.

In partea din spate a cabinei, nonconformista camioneta transformata de italieni in limuzina de lux vine cu o bancheta canapea a la Rolls-Royce.

Compartimentul refrigerator pentru bauturi scumpe, tabletele Microsoft Surface Pro X si instalatia audio de la Harman Kardon vor transforma fiecare calaturi intr-o adevarata experienta. Memorabila.

Aznom Palladium

Aznom Palladium

Aznom Palladium

Reteta disponibila in cazul de fata mai cuprinde, totodata, si un ceas detasabil din materiale pretioase precum aur si, intamplator sau nu, paladiu.

Noul Aznom Palladium gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, de 5.7 litri, plus 700 de cai putere. Cuplul maxim se ridica, in schimb, la 950 de Nm.

Aceeasi camioneta Ram 1500 transformata de italieni intr-un rival pentru Rolls-Royce mai ofera si o cutie automata, dar si tractiune integrala.

Fisa tehnica se incheie cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.5 secunde, deloc rau pentru o masina de peste 2.6 tone. Cu tot cu panourile din aluminiu si carbon de la exterior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Aznom Palladium
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2020