Extravagant sau exagerat? M3 cu interior gri si albastru de la BMW Individual

Extravagant sau exagerat? M3 cu interior gri si albastru de la BMW Individual
  • Bavarezii de la BMW Individual se lauda cu o noua creatie unica si memorabila
  • Vorbim, mai exact, despre un M3 Sedan finisat in nuanta Fashion Grey
  • Interiorul ne intampina cu piele in trei culori diferite, plus accente de carbon
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu posibilitatile de configurare oferite de noul BMW M3 Sedan? Industria tuningului asteapta cu nerabdare telefonul tau de ajutor, insa mai exista totusi o sansa daca tii mortis sa-ti pastrezi masina stock.

Asemeni conationalilor si, totodata, rivalilor directi de la Audi sau Mercedes, si germanii de la BMW dispun de un departament special de personalizare, care ii asigura clientului posibilitatea de a opta pentru orice fel de culoare / combinatie de culori posibila sau imposibila.

Fireste, nu trebuie neaparat sa crezi pe cuvant cele spuse de noi, artistii din spatele diviziei botezate sugestiv Individual demonstrandu-si inca o data creativitatea, asta daca mai era cumva nevoie, printr-o creatie cu adevarat unica.

Vorbim, mai exact, despre un BMW M3 Sedan ce se remarca la nivel de exterior printr-o tenta de Fashion Grey, principala atractie a exemplarului din cazul de fata reprezentand-o insa de departe, fara nici un fel de dar si poate, modul in care a fost configurat interiorul.

Pentru ca, vezi tu, spre deosebire de toate celelalte masini iesite de pe portile fabricii bavareze, creatia artistilor din spatele diviziei botezate sugestiv Individual impresioneaza printr-o combinatie de trei culori nuante total diferite.

Astfel, pe langa banala pielea de culoare neagra, cockpit-ul automobilului bavarez de inalta performanta se mai lauda si cu piele de culoare Fjord Blue, celor doua alaturandu-li-se pielea de culoare Silverstone. Nu lipsesc insa din meniu nici cusaturile contrastante sau accentele de carbon.

Lipsesc, in schimb, imbunatatirile de ordin tehnic, exemplarul din cazul de fata venind la pachet cu acelasi motor bi-turbo de trei litri si 431 CP precum oricare alt BMW M3 Sedan. Transmisia DCT cu sapte rapoarte si tractiunea spate completeaza intr-un final lista cu echipamente, creatia artistilor din spatele diviziei botezate sugestiv Individual fiind la fel de interesant de condus pe cat este de privit.

BMW M3 Individual

BMW M3 Individual

BMW M3 Individual

BMW M3 Individual

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2015