Fabuloasa suma pentru care se vinde acest Porsche Panamera

Fabuloasa suma pentru care se vinde acest Porsche Panamera
  • Unul dintre cele numai 100 de unitati Porsche Panamera Exclusive Series fabricate in total e de vanzare in Germania
  • Pretul exemplarului cu pricina, care a parcurs pana la acest moment doar 9 kilometri, se ridica la suma de 276.205 euro
  • Limuzina germana de lux ofera un V8 bi-turbo de 570 CP, patru scaune individuale si 2 ecrane tactile de 10.1 inch fiecare
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de editia Porsche Panamera Exclusive Series? Ei bine, unul dintre cele numai 100 de exemplare fabricate in total este acum de vanzare in Germania.

Automobilul cu pricina are numai noua kilometri la bord si ofera un V8 bi-turbo cu o capacitate cilindrica de 4.806 centimetri cubi.

Valorile maxime numara 570 de cai putere si 800 de Newton-Metri, livrarea lor catre toate cele patru roti facandu-se prin intermediul unei transmisii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 3.9 secunde, in timp ce viteza de top este de 310 kilometri pe ora.

Porsche Panamera Exclusive Series de vanzarePorsche Panamera Exclusive Series de vanzare

Porsche Panamera Exclusive Series de vanzare

Iar vestile bune nu se opresc aici. Fabricata in doar 100 de exemplare, editia Porsche Panamera Exclusive Series se remarca in special prin a sa caroserie vopsita manual in doua culori.

Grilele frontale finisate in negru si jantele Sport Classic completeaza meniul exterior, pe cand interiorul se lauda cu patru scaune individuale.

Patru scaune individuale imbracate in piele Poltrona Frau si oferite alaturi de doua ecrane tactile cu diagonala de 10.1 inch, plus difuzoare de inalta fidelitate marca Burmester.

Aducem in discutie si ampatamentul de peste trei metri, iar concluziile sunt cat se poate de simple: Porsche Panamera Exclusive Series este limuzina de lux pentru care sa optezi.

Merita insa automobilul german - iar acum ne referim strict la exemplarul din cazul de fata, 276.205 euro? Sau ai prefera sa "arunci" acesti bani pe un Bentley Continental Flying Spur?

Porsche Panamera Exclusive Series de vanzare

Porsche Panamera Exclusive Series de vanzare

Porsche Panamera Exclusive Series de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Porsche Panamera Exclusive Series de vanzare
mai multe