Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Compania producatoare spunea in 2021 ca break-ul cu motor I6 si 4x4 poate atinge 300 km/h

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Compania producatoare spunea in 2021 ca break-ul cu motor I6 si 4x4 poate atinge 300 km/h
  • Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Compania producatoare spunea in 2021 ca break-ul cu motor I6 si 4x4 poate atinge 300 km/h
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.9 secunde.

Sase cilindri, doua turbine si o putere maxima de 462 de cai. Sunt elementele care transforma actualul Alpina B3 Touring intr-unul dintre cele mai potente si - extrem de important de adaugat, rapide break-uri ale momentului.

Multumita sistemului de tractiune integrala oferit in standard, respectivul model cu o caroserie in cinci portiere promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp demn de o sportiva: 3.9 secunde.

Vestile bune continua, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, cu o viteza maxima de 300 km/h. Extrem de surprinzator - daca este sa tinem cont de design-ul extrem de elegant de la exterior, fara prize, difuzoare sau eleroane uriase.

Aceeasi masina cu motor de 3.0 litri se mai poate lauda, inutil de mentionat, si cu o tapiterie realizata din piele fina, si cu scaune multifunctionale, instrumente de bord digitale si configurabile - condimentate cu detalii de culoare albastra, climatizare cu reglare automata etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2022