Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedan-ul din 2017 are motor V8 de 450 CP si face suta in doar 4.4 secunde

Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect. Super-sedan-ul din 2017 are motor V8 de 450 CP si face suta in doar 4.4 secunde
  • Fara cele patru evacuari ar fi fost sleeper-ul perfect
  • Super-sedan-ul din 2017 are motor V8 de 450 CP si face suta in doar 4.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici sistemul de tractiune integrala, farurile cu LED sau tapiteria realizata din piele.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ zece ani, vechiul Audi A6 C7 a fost disponibil la vanzare in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor s-a numarat si o varianta de inalta performanta S6, cu motor V8 bi-turbo de patru litri sub capota.

Insotit de o putere maxima de 450 CP, livrata ambelor punti de o cutie automata in sapte rapoarte, de tip DCT, super-sedanul in haine de familist promite sa treaca de proba 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 4.4 secunde.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Un Audi S6 C7 reprezinta, daca mai era nevoie de o astfel de mentiune, si subiectul principal al acestui material, un exemplar fabricat in cursul anului 2017 pornind, de curand, in cautarea unui nou proprietar. Capabil sa achite, inainte de eventualele negocieri cu vanzatorul, 66.950 de euro.

Finisat intr-o nuanta superba de albastru si acompaniat de unele detalii exterioare finisate in negru, super-sedanul in haine de familist vine la interior cu tapiterie din piele deschisa la culoare si contrastata de ata albastra.

Din meniu nu lipsesc nici farurile cu LED, jantele din aliaj de dimensiuni generoase, etrierele rosii, cusaturile sub forma de carouri. Acelasi Audi S6 C7 fabricat in cursul anului 2017 se mai bucura si de climatizare automata, sistem audio Bose, accente de fibra de carbon, trapa electrica etc.

Potrivit anuntului de vanzare, super-sedanul in haine de familist nu a parcurs decat 46.523 de kilometri pana la momentul de fata si, daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, arata ca nou, din toate punctele de vedere.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2021