Fara garantia extinsa ar fi ajuns la sapa de lemn. Proprietarul masinii din 2012 a schimbat noua motoare in zece ani

Fara garantia extinsa ar fi ajuns la sapa de lemn. Proprietarul masinii din 2012 a schimbat noua motoare in zece ani
  • Fara garantia extinsa ar fi ajuns la sapa de lemn
  • Proprietarul masinii din 2012 a schimbat noua motoare in zece ani
Distribuie pe Facebook

Nici cutia de viteze nu a reusit sa se tina mai bine, posesorul schimband - dupa cate se precizeaza - patru astfel de unitati.

Povestea unei Kia care a parcurs aproape un milion de kilometri in ultimul deceniu face - zilele acestea - inconjurul lumii, dupa ce o persoana familiarizata cu istoricul respectivului Sorento a enumerat cateva dintre problemele reclamate de fostul sau proprietar. Achizitionata alaturi de o garantie extinsa, in valoare de 7.000 de dolari, masina din 2012 a reusit impresionanta performanta de a distruge noua motoare in zece ani.

Din postarea de pe celebra platforma Reddit reiese - de asemenea - ca nici cutia de viteze nu a reusit se tina mai bine, posesorul schimband patru astfel de unitati de-a lungul timpului, asa cum mentionam si anterior, la inceput.

Respectiva Kia Sorento se mai poate lauda - relativ surprinzator - si cu un numar de 203 schimburi de ulei, un simplu calcul relevand ca o asemenea operatiune a fost efectuata, in medie, la fiecare 4.819 de kilometri. Potrivit persoanei familiarizate cu istoricul masinii asamblate in cursul anului 2012, proprietarul a scapat de aceasta exact in ziua in care garantia din bara in bara, de 7.000 de dolari, valabila o decada, a expirat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022