Felino CB7: Cel mai ciudat supercar al momentului vine tocmai din Canada

Felino CB7: Cel mai ciudat supercar al momentului vine tocmai din Canada
  • Compania canadiana Felino a dezvaluit primul sau supercar
  • Modelul poarta numele de CB7 si cantareste doar 1.134 kg
  • Propulsia este asigurata de un V8 de 6.2 litri si 525 CP
Distribuie pe Facebook

Cel mai straniu supercar al momentului vine din Canada si poarta denumirea de Felino CB7. Automobilul cu pricina ascunde sub capota un V8 de 525 cai putere si se poate lauda cu numai 1.134 de kilograme.

Clubul supercarurilor ne face astazi cunostinta cu cel mai nou membru al sau. Botezat Felino CB7, automobilul cu pricina a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor patru ani si se remarca in special prin exteriorul sau... neconventional, ce "atrage" numeroase priviri asupra sa nu atat prin blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED sau evacuarea dubla montata central, cat prin usile de tip "gullwing doors", respectiv luneta de tip "split window", a la Chevrolet Corvette model '63.

Felino CB7Felino CB7

Felino CB7

In ceea ce priveste interiorul, informatiile, respectiv fotografiile oficiale care sa prezinte acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment. Ceea ce nu este neaparat un lucru rau, daca tinem cont de liniile si formele trasate la exterior...

Lasand insa in urma rautatile gratuite, ne mutam catre partea tehnica a noului Felino CB7 si precizam ca supercarul canadian se poate lauda aici atat cu o caroserie din fibra de carbon, cat si cu o suspensie independenta, de tip double wishbone, respectiv un sistem de franare de inalta performanta care, in mod optional, poate fi comandat si impreuna cu discuri carbon-ceramice.

Felino CB7Felino CB7

Felino CB7

Referitor la propulsie, aceasta este asigurata de o motorizare V8 de 6.2 litri si provenienta General Motors, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 525 cai putere si 662 Newton-Metri. Din pacate, performantele nu au fost anuntate momentan, compania canadiana multumindu-se sa afirme in schimb ca lista cu specificatii tehnice mai include si o cutie manuala cu sase rapoarte - o unitate secventiala este disponibila in mod optional, dar si o greutate de numai 1.134 de kilograme.

Noul Felino CB7 masoara doar 4.2 metri in lungime, 1.9 metri in latime, respectiv 1.1 metri in inaltime si se bucura de o distributie a maselor de 50:50.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Felino CB7
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2014