Ferrari F620 GT - Un nou teaser video pentru succesorul modelului 599 GTB

Ferrari F620 GT - Un nou teaser video pentru succesorul modelului 599 GTB
Cu doar cinci zile inaintea debutului oficial, italienii de la Ferrari ne incanta privirile cu un nou teaser video ce dezvaluie o parte dintre bunatatile oferite de mult-anticipatul F620 GT.
Distribuie pe Facebook

Asa cum precizam si anterior, succesorul impresionantului 599 GTB va ascunde sub capota un propulsor V12 de 6.3 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 740 cai putere. De asemenea, din meniul tehnic nu vor lipsi nici transmisia cu sapte trepte si dublu ambreiaj sau tractiunea spate, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar 3.1 secunde. Lista cu performante continua cu acceleratia de la 0 la 200 km/h in 8.5 secunde si viteza maxima de 340 km/h, finalul informandu-ne cu privire la timpul de 1:23 obtinut la Fiorano.

Din pacate, acestea sunt singurele detalii disponibile la acest moment. Drept urmare, nu ne mai ramane decat sa aruncam o privire asupra urmatorului filmulet oficial - filmulet ce ne face cunostinta cu caroseria din aluminiu a viitorului supercar din Maranello.


Ferrari 620 GT - Video Oficial 2



Distribuie pe Facebook
mai multe