Fiecare zi petrecuta alaturi de ea pare o noua zi in paradis: Cum arata si cum se conduce o masina de 3 milioane de dolari

Fiecare zi petrecuta alaturi de ea pare o noua zi in paradis: Cum arata si cum se conduce o masina de 3 milioane de dolari
  • Huayra BC este noua bijuterie a coroanei Pagani
  • Masina italiana ofera un motor V12 cu 800 CP sub capota
  • Extrem de impresionant este si design-ul
Distribuie pe Facebook

Sub capota se ascunde o unitate AMG cu 12 cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase, care produce nici mai mult, nici mai putin de 800 de cai putere.

Imagineaza-ti, macar pentru o clipa, ca ai trei milioane de dolari in conturi. Ai muncit din greu pe parcursul anului trecut, iar aceasta este recompensa ta. Pe ce i-ai da?

Nu este deloc o decizie usoara. Sunt atatea lucruri pe care le poti cumpara. Tablouri, bijuterii, proprietati imobiliare, actiuni sau chiar o intreaga colectie de automobile.

Oh, si daca tot veni vorba de masini... un singur exemplar Pagani Huayra BC ar putea reprezenta, de asemenea, raspunsul pe care il cauti. Exista numai 20 in lume!

Acesta nu este insa nici pe departe singurul detaliu intrigant cu privire la capodopera italienilor. Modul in care arata, atentia la detalii... greu de descris in cuvinte.

Unde mai pui performantele motorizarii V12 twin-turbo de sase litri, 800 CP si provenienta Mercedes-AMG. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza aproape instant.

Trei milioane dolari insa nu sunt de ici-colo. Vestea buna este ca modelele companiei Pagani nu pierd in valoare, astfel ca un Huayra BC ar putea valora candva...

... cinci milioane de dolari, de ce nu. Dar, pana atunci, fiecare zi petrecuta alaturi de capodopera italienilor pare o noua zi in paradis, dupa cum reiese din urmatorul video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2018