Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina. Americanii au publicat acum toate detaliile oficiale

Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina. Americanii au publicat acum toate detaliile oficiale
  • Ford lanseaza pentru prima data in Europa aceasta masina
  • Americanii au publicat acum toate detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa startul vanzarilor a fost programat pentru urmatoarea perioada de timp.

Prezentat cu surle si trambite in cursul zilei de luni, primul Ford Mustang California Special destinat publicului european stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Comercializata exclusiv intr-o versiune cu plafon retractabil din material textil, noua masina a pregatit noua culori diferite pentru caroseria in doua portiere - inclusiv doua specifice, oferite de americani sub numele de Grabber Blue si Cyber Orange.

Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica departamentului exterior vine - printre altele, si cu o grila frontala finisata in negru, cu jante din aliaj pe 19 inch, cu un design in cinci spite si o nuanta Carbonised Grey, cu prelungiri proeminente la nivelului spoilerelor si pragurilor si, daca mai trebuia mentionat, logo-uri GT / CS.

Ford Mustang California Special

Ford Mustang California Special

In cabina - departe de privirile insistente ale celorlalti participanti la trafic, dar si ale pietonilor, primul Ford Mustang California Special destinat publicului european are de anuntat si un display central de opt inch, o tapiterie din piele si piele intoarsa, o instalatie automata de climatizare, un volan sport, ce ascunde instrumente de bord digitale si configurabile, cusaturi contrastante, Apple CarPlay si Android Auto. Si nu numai.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte ca si anul 2022 sa devina istorie, noua masina a americanilor este disponibila doar intr-o singura varianta de motorizare. Cu opt cilindri in V si o capacitate de cinci litri, ce va pune la dispozitia soferului o putere maxima de aproximativ 450 de cai, aparent.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua - daca mai trebuia cumva precizat, cu o transmisie manuala in sase rapoarte sau, optional, o cutie automata cu zece trepte de viteza gata de actiune. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 4.8 ori 4.5 secunde, pe cand viteza de top se inscrie, si aceasta, pe lista necunoscutelor uriase.

Ford Mustang California Special

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Ford Mustang California Special
mai multe