GALERIE FOTO: Noul Ferrari F60 America ni se arata in primele imagini reale

GALERIE FOTO: Noul Ferrari F60 America ni se arata in primele imagini reale
  • Ferrari a prezentat la Beverly Hills noul F60 America
  • Decapotabila italiana are la baza modelul F12 Berlinetta
  • Productia va fi limitata la numai zece exemplare
Distribuie pe Facebook

Fanii decapotabilelor marca Ferrari au un nou motiv de bucurie. Dupa proaspat lansatul 458 Speciale Aperta, compania din Maranello anunta modelul F60 America, a carei productie va fi limitata la numai zece exemplare.

Dezvaluit cu surle si trambite in cursul zilei de sambata, cu ocazia unui eveniment special organizat in Beverly Hills, exclusivistul F60 America celebreaza cu stil si performanta cele sase decenii trecute de la sosirea italienilor de la Ferrari pe piata din Statele Unite.

Produsa intr-o editie limitata la numai 10 exemplare, super-decapotabila din Maranello pastreaza contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat caracteristic modelului F12 Berlinetta aflat la baza, aducand totodata numeroase noi detalii proeminente in prim plan.

Intr-o alta ordine de idei, printre principalele atractii ale exteriorului putem include grila frontala cu nervuri cromate, jantele supradimensionate in cinci spite sau eleronul posterior, in timp ce aspectul interior impresioneaza in special prin scaunele sport de culori diferite.

Ferrari F60 America - Poze LiveFerrari F60 America - Poze Live

Ferrari F60 America - Poze Live

Asemeni modelului F12 Berlinetta aflat la baza, noul si exclusivistul Ferrari F60 America este pus in miscare de o motorizare aspirata dotata cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.262 centimetri cubi.

Cifrele si numerele exacte nu au fost anuntate in mod oficial, insa exista cateva voci care sustin ca fisa cu specificatii tehnice include atat un total de 730 cai putere, cat si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.1 secunde.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment special organizat in Beverly Hills, invitatii au mai putut admira in premiera pentru SUA si noul Ferrari 458 Speciale Aperta, primul exemplar fiind scos la licitatie si adjudecat pentru fabuloasa suma de 900.000 de dolari - bani ce urmeaza a fi donati in scopuri caritabile.

Atmosfera a fost asigurata de Los Angeles Virtuosi Orchestra, Caroline Campbell si Mary J. Blige, printre cei prezenti la fata locului gasindu-si loc celebritati din diverse sectoare, precum actrita Megan Fox, prezentatorul TV Mario Lopez, jucatorul de polo Nacho Figueras sau pilotii Derek Hill si Dan Gurney.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ferrari F60 America - Poze Live
mai multe