Gama Bentley Continental primeste un facelift... cu mustata

Gama Bentley Continental primeste un facelift... cu mustata
  • Bentley a pregatit un facelift pentru gama Continental
  • Cele mai multe modificari le intalnim la aspectul estetic
  • O serie de imbunatatiri au fost operate si la nivel tehnic
Distribuie pe Facebook

Dupa aproximativ patru ani de existenta si excelenta, cea de-a doua generatie a gamei Bentley Continental revine in Crewe pentru un binemeritat facelift. Opera iesita din mainile designerilor britanici va putea fi admirata pentru prima oara la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Inainte insa de a porni catre intalnirea ta cu noua gama Bentley Continental, iata si cateva detalii esentiale despre ceea ce te asteapta: in primul si in primul rand, modificarile aduse spoilerului fata te vor impinge cu gandul la o mustata stufoasa, bine alungita.

Apoi trebuie sa mai stii ca aripile laterale au primit un ornament metalic trasat sub forma de B, care cel mai probabil va trece complet neobservat. Dar nu este nici un fel de problema: recupereaza partea posterioara prin imbunatatirile suferite pe ici, colo.

Bentley Continental FaceliftBentley Continental Facelift

Bentley Continental Facelift

Tot la nivel exterior te vei lovi si de trei noi nuante exterioare, cunoscute sub numele pompoase de Marlin (bleu inchis si metalizat), Camel (auriu) si Jetstream (bleu deschis si metalizat), respectiv noi optiuni in materie de jante pe 20 sau 21 inch.

Acum, daca vine vorba despre interior, ceasurile de bord restilizate si iluminarea LED concureaza cu mari sanse de reusita pentru principalele schimbari operate de designerii britanici. Nu de alta, dar daca le excludem pe acestea... tot ce ne mai ramane sunt doar cateva noi modele pentru tapiteria scaunelor.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, adevarul este ca numai versiunea Bentley Continental GT W12 se poate lauda cu cateva modificari. Iar cand spunem modificari ne referim la un plus de 15 CP si 20 Nm, valorile maxime urcand pana la 590 cai putere si 720 Newton-Metri.

Nu avem nici un fel de idee daca si mai ales cum au evoluat performantele, insa putem ca valoarea din dreptul consumului mediu de carburant a scazut cu cinci procente, pana la 14.1 litri la 100 kilometri. Secretul? Tehnologia de dezactivare a cilindrilor, ce transforma la nevoie motorul intr-un V6.

Dar indeajuns cu detaliile. Britanicii au realizat numeroase filme si fotografii cu care sa ne convinga de reusita faceliftului aplicat gamei Bentley Continental.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Bentley Continental Facelift
mai multe