Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv

Gata cu asteptarea: BMW prezinta oficial noul X5 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv
  • Gata cu asteptarea
  • BMW prezinta oficial noul X5 M cu motor V8 de 625 de cai si display curbat masiv
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem inteligent de tractiune integrala.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii februarie, cea mai recenta iteratie a legendarului model pe care compania BMW il vinde sub numele de X5 isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de celebrul producator auto cu sediul in Munchen a reusit sa isi faca loc - mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul M Competition, respectivul vehicul de inalta performanta bucurandu-se de prezenta si serviciile unui propulsor cu opt cilindri in V, condimentat cu doua turbine de dimensiuni generoase.

BMW X5 M Competition Facelift

Acompaniata de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, unitatea cu capacitatea de 4.4 litri - pe benzina, lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de aproximativ 625 CP, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.9 secunde. Fisa cu specificatii tehnice continua cu un 0 - 200 de kilometri pe ora in numai 13.8 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la pragul de 250 ori chiar 290 de kilometri pe ora - in functie si de pachetele bifate de clienti, presupunand ca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare.

Reteta caracteristica noului BMW X5 M Competition Facelift cuprinde inclusiv o suspensie adaptiva, cu amortizoare controlate electronic, plus bara de stabilizare activa, dar si discuri de franare supradimensionate - cu un diametru de pana la 395 de milimetri, spoilere fata si spate restilizate pentru o de agresivitate, aripi laterale proemiennte, jante din aliaj in combinatia 21 / 22 de inch. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, nici evacuarea cvadrupla, display-ul curbat urias, portiere cu functie de incalzire, volanul cu trei spite si padele pentru schimbarea vitezelor, scaunele atent sculptate, cu tetiere incorporate si ventilatie, ceasurile digitale etc.

BMW X5 M Competition Facelift

BMW X5 M Competition Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze BMW X5 M Competition Facelift
mai multe