Gata, s-a terminat cu joaca! Noua masina de strada de la Audi va avea motor de Porsche si 700 CP sub capota

Gata, s-a terminat cu joaca! Noua masina de strada de la Audi va avea motor de Porsche si 700 CP sub capota
  • Audi va lansa noul RS7 in doua versiuni de putere
  • Modelul entry-level va avea un V8 bi-turbo de 650 CP
  • Varianta de top va fi un hibrid cu 700 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Viitorul automobil de inalta performanta va oferi in echiparea standard inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza in mai putin de patru secunde.

Dupa sapte ani de activitate si un facelift minor, primul A7 din istoria Audi este pe cale sa paraseasca definitiv linia de productie. O noua generatie a celebrului fastback in cinci portiere va debuta oficial in cursul lui 2018, potrivit ultimelor informatii, clientii urmand a avea si de-aceasta data la dispozitie o varianta RS7.

Intr-o declaratie acordata publicatiei britanice Evo, seful departamentul de design al companiei din Ingolstadt a dezvaluit ca respectivul automobil va gazdui in compartimentul motor o unitate cu opt cilindri in V si doua turbine. De proveninenta Porsche, motorizarea va oferi 650 CP dintr-o capacitate de patru litri.

Ulterior, rivalul modelului BMW M5 va fi lansat si intr-o versiune cu propulsie hibrida, care imprumuta trenul de rulare instalat de nemti pe Panamera Turbo S E-Hybrid. In acest caz, puterea maxima se va invarti in jurul valorii de 700 CP, asemeni unui Lamborghini Aventador LP700-4 echipat cu un V12 de 6.5 litri.

Indiferent de unitatea regasita in compartimentul motor, fisa tehnica a viitorului Audi RS7 Sportback va mai gazdui cel mai probabil si o cutie automata cu opt rapoarte, insotita indubitabil de sistemul de tractiune integrala quattro. Drept urmare, acceleratia pana la 100 km/h va dura mai putin de patru secunde.

Din punct de vedere estetic, performantele automobilului din Ingolstadt vor fi transpuse la exterior printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, aripi proeminente si jante de dimensiuni generoase. Meniul interior va cuprinde in schimb un volan cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2017