Geneva 2014: Bentley prezinta noile Continental GT Speed si Flying Spur V8

Geneva 2014: Bentley prezinta noile Continental GT Speed si Flying Spur V8
  • Britanicii de la Bentley au pregatit trei noutati pentru Salonul Auto de la Geneva
  • Compania din Crewe va dezalui in orasul elvetian noile GT Speed si GT Speed Convertible
  • Vizitatorii expozitiei auto vor mai putea face cunostinta si cu noul Flying Spur V8
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Britanicii de la Bentley au profitat de editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a prezenta in fata lumii intregi noul Continental GT Speed. Conform primelor informatii, luxosul automobil cu doua usi si patru locuri din Crewe ofera acum nu mai putin de 635 cai putere si 820 Newton-Metri.

Introdusa pe piata in urma cu aproximativ doi ani, cea mai noua generatie a modelului Bentley Continental GT Speed a primit numeroase imbunatatiri pentru Geneva Motor Show 2014, cresterea valorilor maxime ale propulsorului W12 din dotare reprezentand de departe atractia principala.

Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8

Astfel, multumita celor 635 de cai putere si 820 Newton-Metri regasiti acum in compartimentul motorului twin-turbo de sase litri, luxosul automobil cu doua usi si patru locuri din Crewe are nevoie de numai 4.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima a urcat pana la pragul celor 331 de kilometri pe ora - valori deloc neglijabile daca tinem cont de greutatea modelului britanic: 2.320 kilograme.

Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8

Iar acesta-i doar inceputul. Nu de alta insa, pe langa surplusul din dreptul valorilor maxime, noul Bentley Continental GT Speed s-a mai ales si cu o suspensie revizuita, cu arcuri mai joase si amortizoare ceva mai rigide, dar si cu un kit aerodinamic restilizat, ce aduce cu sine prelungiri pentru spoilerul fata si pragurile laterale, respectiv difuzor de aer pentru spoilerul spate.

Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8

Asa cum era de asteptat, mici modificari au fost operate si la nivel de interior, britanicii de la Bentley gandindu-se, de asemenea, si la cei ce au o slabiciune pentru automobilele de lux cu patru usi. Astfel, cei din urma vor avea ocazia de a face cunostinta, in cadrul aceluiasi Salon Auto de la Geneva, cu noul Flying Spur cu motor V8 twin-turbo de patru litri, 507 cai putere si 660 Newton-Metri - valori arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 5.2 secunde.

Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8

Geneva 2014: Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Bentley Continental GT Speed si Flying Spur V8
mai multe