HOT NEWS! Dacia scoate pe piata masina de 5000 Euro!!!

HOT NEWS! Dacia scoate pe piata masina de 5000 Euro!!!
Conform publicatiei AutoBild, Dacia are in proiect lansarea pe piata a unei masini de oras, ce nu va depasi pretul de 5000 de Euro. Aceasta se va numi Dacia City si este dedicata intregii piete auto mondiale.
Distribuie pe Facebook
Dacia City va prelua elemente de la Logan si platforma de la Renault Clio. Partea din fata va fi “imprumutata” de la Sandero, iar motorizarea nu va fi una revolutionară. Dacia City va avea motorul pe benzina de 1,2 litri al modelului Renault Twingo. Potrivit AutoBild, ar putea fi dezvoltata si o varianta pe motorina, probabil cu vesnicul 1.5 dci. Pretul redus al noului model se datoreaza designului.

“Romanii de la Dacia sunt maestri in a refolosi componente pentru noi modele auto”, mai noteaza publicatia germana. Pentru Duster, 57% din piese au fost utilizate si pentru modele anterioare. Directorul delegat pentru operatiuni al grupului Renault, Patrick Pelata, declara, la inceputul lunii martie, ca gama Dacia ar putea ajunge la zece modele, iar procesul de dezvoltare al urmatoarei masini a inceput deja. Asteptam mezinul familie Dacia cat mai curand!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2010