HOT NEWS: Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania

Desi pline de gropi, strazile din Romania ne ofera sansa de a admira unele dintre cele mai scumpe si exclusiviste automobile ale planetei. De la Ferrari 458 Italia la McLaren MP4-12C, de la Ferrari 599 GTO la Bugatti Veyron, cu greu se intampla ca o supermasina sa lipseasca de pe drumurile patriei noastre.
Distribuie pe Facebook

Daca in urma cu aproximativ o luna privirile ne erau gadilate de un prim exemplar al recent-lansatului McLaren MP4-12C, zilele trecute am avut sansa de a face cunostinta indeaproape cu extremul Mercedes SL65 AMG Black Series.

HOT NEWS: Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania

Construit intr-o serie extrem de limitata, supercarul din Stuttgart ascunde sub capota un urias V12 biturbo, de 670 cai putere si 1.000 Newton-Metri. Drept urmare, fiind cel mai puternic SL fabricat vreodata, modelul Mercedes SL65 AMG Black Series impresioneaza prin performante uriase, precum acceleratie de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, acceleratie de la 0 la 200 km/h in 11 secunde si viteza maxima limitata la 320 km/h.

HOT NEWS: Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania

In continuare, intreaga putere ajunge la rotile spate prin intermediul unei transmisii automate in cinci trepte (probabil cea mai mare 'buba' a automobilului german), in timp ce acoperisul retractabil a fost inlocuit cu unul fix - unul dintre numeroasele detalii care contribuie la reducerea greutatii cu pana la 250 de kilograme.

HOT NEWS: Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania

In ceea ce priveste aspectul exterior, extremul supercar din Stuttgart se remarca printr-un wide-body kit pur si simplu vulgar, care cu greu poate fi trecut cu vederea. In plus, din meniul estetic nu lipsesc nici elementele din fibra de carbon, eleronul ajustabil sau jantele ce masoara 19 inci pe fata, respectiv 20 inci pe spate.

Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania

Credit Foto-Video: TokiCo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes SL65 AMG Black Series in Romania
mai multe