Hot Video: Lamborghini Aventador LP700-4 ia cu asalt desertul californian!

Hot Video: Lamborghini Aventador LP700-4 ia cu asalt desertul californian!
Introdus in premiera mondiala la Geneva Motor Show 2011, noul Lamborghini Aventador LP700-4 dispune de toate ingredientele pentru a deveni peste noapte masina la care ai visat dintotdeauna. Si nimeni nu poate contesta acest lucru.
Distribuie pe Facebook

Un urias motor in 12 cilindri, de 6.5 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan un astronomic 700 cai putere? Este! O transmisie in sapte trepte, ce promite sa schimbe viteza in numai 50 ms? Desigur! Acceleratie violenta si viteza maxima de top? Da, 0 - 100 km/h in doar 2.9 secunde si nu mai putin de 350 km/h! Ar mai fi si acele apetisante detalii tehnice, precum structura monococa din fibra de carbon, frane carbon-ceramice si suspensie push-rod care, livrate intr-un ambalaj extrem de sexy, transforma noul Lamborghini Aventador LP700-4 intr-un supercar la care ai visat dintotdeauna. Dar senzatia de a admira exoticul model italian la un salon auto nu se poate compara cu cea oferita de un video filmat in desertul californian, unde noul taur din Sant'Agata Bolognese ne arata de ce este in stare de-a lungul unui lac secat.

PS: Din pacate, se pare ca avem de-a face momentan doar cu un fel de preview la un video ce se anunta a fi mai mult decat grozav.

Lamborghini Aventador LP700-4 ia cu asalt desertul californian!



Distribuie pe Facebook
mai multe