I-au confiscat 25 de super masini, pe care acum le scot la vanzare. Printre ele un Veneno Roadster si un Koenigsegg One:1

  • Masinile au fost confiscate in 2016
  • Vor fi vandute la licitatie
  • Intreaga suma va fi donata in scopuri caritabile
Distribuie pe Facebook

Nu mai putin de 25 de super masini, confiscate de la vice presedintele Guineei Ecuatoriale, vor fi acum vandute la licitatie. Printre vedetele colectiei se numara un Lamborghini Veneno Roadster si un Koenigsegg One:1.

Guineea Ecuatoriala este o tara relativ saraca din Africa Centrala, care din 1979 este condusa de acelasi om: Teodoro Obiang Nguema Mbasogo. Vice-presedintele este nimeni altul decat fiul presedintelui, pe numele sau Teodoro Nguema Obiang Mangue.

Colectie masini Obiang

Am spus relativ saraca pentru ca in ciuda neajunsurilor cu care se lupta populatia, bogatii tarii ii fac de rusine chiar si pe unii seici din Orientul Mijlociu. Spre exemplu, vice-presedintele a ajuns in atentia presei dupa mai multe excese financiare, cum ar fi achizitionarea unei vile in Franta, estimata la 100 de milioane de euro.

Colectie masini Obiang

Deasemenea, Obiang Mangue a detinut si o colectie impresionanta de masini, mare parte dintre ele fiind ulterior confiscate si vandute. Spre exemplu, in urma cu sapte ani, autoritatile franceze au confiscat si scos la licitatie mai multe super masini din garajul acestuia, printre care Bugatti Veyron Grand Sport, Maserati MC12, Ferrari 599 GTO sau Porsche Carrera GT.

Colectie masini Obiang

In 2016, politicianul a ramas din nou fara 25 de masini in Elvetia, acestea urmand sa fie acum vandute la licitatie de casa Bonhams. Specialistii estimeaza aceasta colectie la 13 milioane de dolari, intreaga suma urmand sa fie donata mai multor programe sociale din Guineea Ecuatoriala.

Colectie masini Obiang

Asa cum spuneam mai sus, printre vedete se numara un Lamborghini Veneno Roadster (unul dintre cele noua exemplare construite vreodata), un McLaren P1, un Koenigsegg One:1, un Ferrari Enzo, Aston Martin One-77 sau un Ferrari F12 tdf, deasemenea doua masini produse in editie limitata.

Colectie masini Obiang

Colectie masini Obiang

Colectie masini Obiang

Colectie masini Obiang

Colectie masini Obiang

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Colectie masini Obiang
mai multe