Imaginea care i-a pus pe jar pe francezii de la Bugatti. Un anunt oficial ar putea fi facut in perioada urmatoare de timp

Imaginea care i-a pus pe jar pe francezii de la Bugatti. Un anunt oficial ar putea fi facut in perioada urmatoare de timp
  • Pe contul de Facebook al Koenisgsegg a fost publicata o imagine extrem de interesanta
  • Fotografia in cauza ar putea anunta un nou record mondial la proba 0 - 400 - 0 km/h
  • Compania suedez are de doborat un timp de 41.96 secunde, obtinut de Bugatti cu Chiron
Distribuie pe Facebook

Pe contul de Facebook al companiei Koenisgsegg a fost publicata de curand o fotografie extrem de interesanta, care ar putea anunta un nou record mondial la proba 0 - 400 - 0 km/h.

Spre deosebire de celelalte nume participante, Bugatti nu a venit cu nimic nou la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt. Compania franceza a profitat, in schimb, de situatia ivita pentru a detalia primul record mondial al modelului Chiron.

Dupa cum anuntam si anterior, cu ocazia evenimentului desfasurat in perioada 14 - 24 septembrie, succesorul vechiului Veyron a reusit sa finalizeze proba 0 - 400 - 0 km/h in numai 41.96 secunde. O performanta cu adevarat impresionanta, care nu necesita prezentari sau introduceri.

Exista insa si companii care sunt de parere ca se poate chiar si mai bine de atat. Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta Koenigsegg, a carei ultima postare de pe reteaua de socializare Facebook lasa impresia ca avem un nou record la categoria anterior mentionata.

Mai precis, este vorba despre o fotografie care surprinde in actiune un exemplar Agera RS, sub care sta inscriptionat 0 - 400 - OMG!. Imaginea este insotita de comentariul In curand!!, astfel ca un anunt oficial in acest sens este asteptat in perioada urmatoare de timp.

Pana atunci, reamintim ca modelul Koenigsegg Agera RS gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 de cinci litri si 1.160 CP. Clientii au insa la dispozitie un pachet optional care creste puterea maxima a benzinarului supraalimentat cu doua turbine pana la 1.360 CP.

In cazul de fata, fisa tehnica este completata de un sistem de tractiune spate, astfel ca automobilul suedez va fi dezavantajat la plecarea de pe loc. Acesta va recupera insa imediat terenul pierdut in fata noului Bugatti Chiron, ajutat fiind de greutatea de doar 1.395 kg.

Record Koenigsegg

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2017