Imaginea care le da palpitatii francezilor de la Bugatti. Ar putea avea legatura cu un record de viteza

Imaginea care le da palpitatii francezilor de la Bugatti. Ar putea avea legatura cu un record de viteza
  • Hennessey publica o imagine teaser a viitorului Venom F5
  • Fotografia sugereaza ca masina ar putea atinge 300 mph
  • Ramane de vazut daca americanul va dobori recordul de viteza
Distribuie pe Facebook

Recordul de viteza pe care francezii de la Bugatti il pregatesc minutios ar putea veni mult prea tarziu. La orizont se intrevede un nou automobil capabil sa ii creeze mari probleme modelului Chiron.

Spre deosebire de cea mai mare parte a companiilor participante, Bugatti a debarcat in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto International de Frankfurt nu alaturi de un nou model, ci in compania unui record.

Bucuria francezilor de a oferi cel mai rapid automobil de serie la categoria 0 - 400 - 0 km/h a fost insa una de scurta durata, Koenigsegg anuntand la doar trei saptamani distanta doborarea performantei reusite de Chiron.

Drept urmare, companiei Bugatti si noului sau model de 1.500 de cai putere le-au mai ramas doar posibilitatea unui record la categoria 'viteza maxima', posibilitate care ar putea deveni realitate in cursul anului viitor.

Cu o singura conditie: ca aceasta imagine, publicata in urma cu doar cateva momente, sa nu prinda cumva viata si sa se transforme intr-un cosmar pentru producatorul francez detinut in prezent de Grupul Volkswagen.

In cazul in care te intrebai, fotografia cu pricina anunta intentiile companiei Hennessey Performance de a atinge nu mai putin de 300 de mile pe ora - sau 482.8 de kilometri pe ora, daca vrei, la volanul viitorului Venom F5.

Ramane inca un mare mister data la care va debuta urmasul modelului Venom GT, americanii dezvaluind anterior doar cateva dintre datele noului lor automobil: 1.500 CP, greutate scazuta si 0 - 96 km/h in 2 secunde.

La final, tinand cont de sensibilitatea acestui subiect, nu putem sa nu reamintim declaratiile mai vechi facute de un oficial al marcii Bugatti, declaratii potrivit carora actualul Chiron nu va putea atinge viteza de 300 mph.

Pe-atunci, persoana in cauza sustinea ca nu exista anvelope care sa reziste la 482.8 km/h, astfel ca este extrem de interesant in ce conditii va accelera pana la acest prag viitorul Venom F5 de la Hennessey Performance.

Hennessey Venom F5 - Poze Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2017