Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser. Cum arata in realitate

Imaginile care anunta intoarcerea regelui. Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser. Cum arata in realitate
  • Imaginile care anunta intoarcerea regelui
  • Toyota dezvaluie oficial cea de-a cincea generatie a modelului Land Cruiser
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si instalatia audio de inalta fidelitate sau afisajul pe parbriz.

Anuntata oficial in urma cu aproape un an - inca de la sfarsitul verii lui 2023, cea de-a cincea generatie a emblematicei Toyota Land Cruiser stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Disponibila deja la comanda - pe piata din SUA, la preturi incepand de la o suma de 55.950 de dolari, respectiva masinarie se remarca numaidecat prin design-ul retro al caroseriei, contrastat de aerul high-tech al cabinei.

Lista atractiilor principale cuprinde, asa cum precizam, de altfel, si anterior, inclusiv blocuri optice insotite de tehnologia LED, seria vestilor bune continuand cu jantele confectionate din aliaj usor - cu diametrul de 20 de inch, scaunele multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, ventilatie, sistemul de infotainment acompaniat de un display cu diagonala de 12.3". Si - nu in ultimul rand, tapiteria realizata din piele perforata.

Sub capota, cea de-a cincea generatie a legendarului Land Cruiser pune la dispozitia clientilor de peste Ocean un propulsor turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 2.4 litri, pe benzina, acestuia alaturandu-i-se o unitate electrica si un acumulator NiMH de 1.8 kWh pentru un total sinonim cu 326 de cai - anunta Toyota. Livrarea puterii se face - deloc surprinzator, catre rotile de pe ambele punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2024