Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes-Benz, Audi si BMW. Alpina prezinta oficial noul B4 GT cu motor bi-turbo de 529 CP si productie limitata

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes-Benz, Audi si BMW. Alpina prezinta oficial noul B4 GT cu motor bi-turbo de 529 CP si productie limitata
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes-Benz, Audi si BMW
  • Alpina prezinta oficial noul B4 GT cu motor bi-turbo de 529 CP si productie limitata
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sprint de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in doar 3.5 secunde - dupa cate se precizeaza si in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Inceputul acestei veri marcheaza debutul unui nou model marca Alpina - legendara companie auto cu sediul in Buchloe, Bavaria anuntand, pe parcursul zilelor trecute, lansarea exclusivistului B4 GT. Oferit in serie limitata, respectivul pachet debuteaza cu un propulsor in sase cilindri - caracterizat de doua turbine supradimensionate si o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, pe benzina, ce livreaza ambelor punti 529 de cai putere, plus 730 de Newton-Metri, dezvaluie fisa cu specificatii tehnice.

Rezultatul: cu pedala de acceleratie blocata la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in numai 3.5 secunde, pe cand viteza de top urca pana la 305 kilometri pe ora - dupa cate arata comunicatul de presa disponibil.

Din peisaj nu lipsesc nici spoilerele fata si spate redesenate, cu o prelungire subtila, respectiv un difuzor atent conturat in echipare - masina conceputa special pentru a concura impotriva unor vehicule ca Mercedes-AMG C 63 S E-Performance, Audi RS5 sau BMW M4 plusand cu praguri laterale proeminente, care fac legatura intre jante cu diametrul de 20", din aliaj forjat. Acestora li se alatura - mai mult ori mai putin surprinzator, atat o tapiterie din piele Lavalina, cat si un display curbat masiv.

ALPINA B4 GT

ALPINA B4 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze ALPINA B4 GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2024