Imaginile care baga frica in sefii AMG si Porsche. Cum arata primul BMW M8 Gran Coupe din istorie

Imaginile care baga frica in sefii AMG si Porsche. Cum arata primul BMW M8 Gran Coupe din istorie
  • BMW a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale primului M8 Gran Coupe din istorie
  • Automobilul companiei bavareze concureaza cu modele precum Porsche Panamera Turbo sau Mercedes-AMG GT63 S
  • Pachetul tehnic include o motorizare V8 cu pana la 625 de cai putere si tractiune integrala xDrive in standard
Distribuie pe Facebook

Pus in miscare de un benzinar cu opt cilindri in V si pana la 625 de cai putere, automobilul companiei bavareze are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Stiam ca va veni, insa acum este oficial. BMW a publicat in cursul acestei dimineti primele filme, fotografii si informatii referitoare la versiunea in patru portiere a noului M8 Coupe, model proiectat pentru a concura impotriva unor nume grele din industrie, precum Porsche Panamera Turbo sau Mercedes-AMG GT63 S.

Echipat la randul lui cu un benzinar V8 twin-turbo, automobilul companiei bavareze este disponibil la vanzare in doua arome diferite: cu 600 de cai putere sub capota sau, atunci cand clientul opteaza pentru pachetul M Competition oferit in mod optional, cu 625 CP in compartimentul motor.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 3.3, respectiv 3.2 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, ramane limitata electronic la 250 km/h. Mai putin in cazurile in care acelasi client plateste in plus si pentru pachetul M Driver, care 'impinge' acul vitezometrului pana la 305 kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, primul BMW M8 Gran Coupe din istorie vine cu un design familiar, care aduce spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante din aliaj de dimensiuni generoase, evacuare cu patru tobe de esapament sau volan in trei spite si scaune sport.

Intr-un final, despre automobilul companiei bavareze - care concureaza impotriva unor nume grele din industrie, precum Porsche Panamera Turbo sau Mercedes-AMG GT63 S, mai trebuie spus si ca va ajunge pe strazi abia de anul viitor. Inclusiv intr-o varianta speciala First Edition, limitata la numai 400 de exemplare.

BMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Gran CoupeBMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze BMW M8 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2019