In 1990 costa 200.000 de dolari si era cea mai luxoasa limuzina. Cum arata astazi celebra masina cu motor V8 turbo

In 1990 costa 200.000 de dolari si era cea mai luxoasa limuzina. Cum arata astazi celebra masina cu motor V8 turbo
  • Acest Bentley Turbo R din '90 vine cu un motor V8 turbo sub capota
  • Modelul in cauza pluseaza cu un interior imbracat complet in piele
  • Pachetul disponibil continua cu un set de scaune fata multifunctionale
Distribuie pe Facebook

Bordul imbracat in piele, insertiile de lemn masiv si scaunele fata multifunctionala, acestea sunt doar cateva dintre atractiile principale ale urmatorului Bentley Turbo R.

Cea mai luxoasa limuzina de la inceputul anilor 1990? Probabil aceasta masina Bentley Turbo R, care vine cu un interior imbracat complet in piele fina - inclusiv la nivel de... parasolare.

In plus, pentru un aer cat mai elegant, din meniu nu lipsesc nici ornamentele realizate din lemn masiv, la randul lor prezente din plin, dupa cum urmeaza sa vezi si in materialul video de mai jos.

Seria vestilor bune continua cu scaunele fata, care se bucura de numeroase functii. Discutam despre reglare electrica, memorare a pozitiei si, nu in ultimul rand, incalzire in doua trepte.

Pe plan tehnic, principalul punct de atractie il reprezinta - fara doar si poate - motorul turbo cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.75 litri, a carei putere ramane un mare mister si in ziua de astazi.

Aparent, Bentley nu a publicat niciodata valorile maxime ale modelului Turbo R, insa publicatia americana Motor Trend estima un total de 300 de cai sub capota. Si vreo 660 de Newton-Metri.

O cutie automata echipata cu numai trei trepte de viteza si un sistem de tractiune spate completeaza, intr-un final, fisa cu specificatii tehnice a limuzinei de lux fabricate la inceputul anilor 1990.

Comercializata la momentul respectiv pentru o suma formata din sase cifre - de 200.000 de dolari - aceasta este si una dintre cele mai scumpe masini produse. Anterior sau chiar in prezent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2020