Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class. Scaunele ventilate si bordul din piele sunt standard

Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-un S-Class.  Scaunele ventilate si bordul din piele sunt standard
  • Dodge are in gama o camioneta de 65.000 de dolari
  • Este vorba despre editia Ram 1500 Limited
  • Pick-up-ul se lauda cu bord in piele si scaune ventilate
Distribuie pe Facebook

Ram 1500 Limited este numele uneia dintre cele mai luxoase camionete produse vreodata. Ajunge sa coste chiar si peste 65.000 de dolari, insa pare sa merite pana la ultimul cent.

Cu toate ca nu sunt deloc putine exemplele care depasesc acest prag, 65.000 de dolari inseamna extrem de mult atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei masini - fie ea ori second.

Daca ai afla insa ca americanii de la Dodge au in oferta lor de produse... o camioneta care, cu optionalele corecte, ajunge sa depaseasca la costurile de achizitie un Mercedes E-Class?

Fa cunostinta cu noul Ram 1500 Limited, una dintre putinele utilitare din lume echipate cu tapiterie din piele pentru panoul de bord, volan incalzit, scaune ventilate sau suspensie pe aer.

Iar acestea sunt doar cateva dintre dotarile disponibile, urmatorul exemplar bucurandu-se inclusiv de un sistem de navigatie cu display pe 12 inch si o instalatie audio formata din 19 difuzoare.

Trapa panoramica, incarcarea wireless a telefonului mobil si tehnologia Keyless Go sunt alte detalii care transforma aceasta camioneta intr-o masina de lux in adevaratul sens al cuvantului.

Noul Dodge Ram 1500 Limited nu este insa nici pe departe singura utilitara care poate fi confundata cu o limuzina, Ford avand in gama o alternativa si mai scumpa, care pleaca de la 87.100 de dolari.

Este vorba despre F-450 Super Duty Limited 4x4, un produs care combina o motorizare V8 diesel de 6.7 litri si 440 CP cu tehnologiile si echipamentele tipice mai degraba unui Mercedes S-Class.

Si mai interesant este ca, in versiunea de top, camioneta aceasta ajunge la aproape 95.000 de dolari, ceea ce se traduce printr-un pret cu 2.000 de dolari mai mare decat in cazul unui Mercedes S450 4Matic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2018